Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-09-23 12:03 Realista24 marca.com
Pérez: „Cristiano legendája apáról fiúra fog szállni” Nyilatkozatok

Florentino Péreznek ma ismét ki kellett állnia a publikum elé, ezúttal a közgyűlés előtt beszélt múltról, jelenről és jövőről. A témák során természetesen szóba került Zidane és Cristiano Ronaldo is.

„Cristiano Ronaldo egy kulcsfigurája a klubnak, hiszen ő a klub történelmének legjobb góllövője, és jogos örököse Di Stefanónak. Ő egy példakép mindenki számára, akinek legendája nemzedékről nemzedékre fog szállni. Egy példakép mindenki számára, aki ezt a mezt fogja viselni. Köszönjük Cristiano.”

„Zidane a másik, aki szintén egy példakép mindenki számára. Edzőként a Real Madrid egyik legnagyobb alakjává vált. Kevesebb, mint három év alatt nyert 3 Bajnokok Ligáját, összesen pedig 9 trófeát. Ő az egyik legnagyobb legendánk, és Cristianóval együtt tudják, hogy ez a klub mindig az otthonuk lesz.”

Pérez ezek után a kosárlabda és fociszakosztály sikereiről is beszélt.

„A Madrid történelme során először Európa bajnoka kosárlabdában és labdarúgásban is. Büszkék vagyunk, hogy egy ilyen történelmi pillanatban élhetünk, sport, gazdasági és közösségi szempontból is. A Tizenharmadik győzelem a 2000-ben kezdődött projekt folytatása, és a Real Madrid az első olyan klub, amelyik három Bajnokok Ligáját tudott nyerni egymás után, ami a sportprojektünk sikere.”

„Nálunk vannak a legjobb játékosok, egy kivételes keret, akikből 11 játékos szerepel a FIFA listáján a legjobbak között. Modricot választották a szezon legjobbjának, ő volt a Bajnokok Ligája legjobb középpályása, és jelölt a The Best díjra is. Külön meg kell említeni még Varane-t is, aki világbajnok lett Franciaországgal.”

Végül az igazolásokról is szólt néhány szót.

„Vinicius az egyike a feltörekvő csillagoknak, és itt van Odriozola is. A keretből 10 játékos is az utánpótlásból került ki, ami a stratégiánk része” – zárta gondolatait az elnök úr.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend