Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-10-03 08:24 Realista24 realmadrid.com
Navas: „Tiszta a lelkiismeretünk, mert mindent megtettünk” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A két bajnoki botlás után arra vártak a madridisták, hogy a Real Madrid egy idegenbeli győzelemmel fogja kárpótolni őket. Azonban győzelem helyett újabb kínos eredményt értek el a blancók, hiszen a CSKA 1-0 arányban felülmúlta Modricékat, aki mellett Navas is megszólalt a meccs után.

Luka Modric

„Mérgesek vagyunk, nem számítottunk arra, hogy pontokat fogunk itt veszíteni, az öltözőben pedig érhető módon nincs jó hangulat. Újra a lábunkra kell állni, az utóbbi néhány mérkőzésen, mint a Sevilla elleni és különösen a mai, nem voltunk a megfelelő szinten. Az Atlético elleni második félidő jobb volt. Ha nem tudsz gólt lőni, az aggodalomra ad okot, de ki fogjuk ezt a hibát javítani, és kilábalunk ebből a helyzetből.”

„Össze kell szednünk magunkat, egységesnek és pozitívnak kell lennünk. Dolgoznunk kell, hogy fejlődni tudjunk a következő mérkőzésre. A főnök azt mondta, hogy pihennem kell, mert három vagy négy meccset játszottam zsinórban, de végül pályára kellett lépne, mert a fociban nem mindig úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezzük. Próbáltam segíteni a csapatnak. Kialakítottunk néhány nagyszerű helyzetet, de a labda nem akart bemenni. Jobbak leszünk.”

Keylor Navas

„Szomorúak vagyunk, mert egy lehetőségük volt és azzal éltek is. Volt néhány igazán jó helyzetünk, de nem tudtunk gólt lőni. Minden meccsen gólokat akarunk szerezni, és megvoltak a lehetőségeink rá. Nem voltunk szerencsések. Újra gólokat akarunk lőni a következő mérkőzéseken.”

„A lelkiismeretünk tiszta, mert mindent beleadtunk. Az elmúlt meccseken nem csináltunk 100%-osan a dolgokat, de tudom, hogy minden játékos azért megy ki, hogy gólt szerezzen, és ez a jövőben is így lesz. A hétvégén spanyol bajnoki meccsünk lesz, ráadásul fontos meccs, és ezért már arra kell fókuszálnunk. Nem zuhanhatunk össze.”

„Az igazi madridisták mindig mögöttünk vannak. Most csalódottak, mert veszítettünk, de tudom, hogy támogatni fognak minket, mert a korábbi nehéz időkben is kimutatták szeretetüket és támogattak minket, és ez segített nekünk a folytatásban.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend