Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-10-10 08:30 Tromposch Ádám as.com
Nacho: „A szezon elején senki nem emlékezett Ronaldo nevére” Nyilatkozatok

Nacho és társai a végletekig kitartanak Lopetegui mellett, a védő szerint a Real Madrid minden egyes vereségét krízisként kezelik, négy nyeretlen meccs pedig már szinte olyan, mintha világvége lenne a klubnál.

Nachóval az EFE készített interjút, ahol a védő kiállt Julen Lopetegui mellett, és elmondta, hogy a teljesen megbízik az egész keret az edzőben, azok után is, hogy négy találkozó óta gólt sem szereztek. Nacho szerint a válogatott szünet még jót is tehet a játékosoknak, akiknek most lesz idejük rendbe rakni a dolgokat fejben. 

A spanyol válogatott játékos szerint a legnagyobb probléma a védelem stabilitásában van, illetve hiányzik a támadásokból a frissesség. 

„A szezon elején sok gólt szereztünk” – kezdte Nacho. Akkor senki nem emlegette Cristiano Ronaldo nevét, aki a Juventusban nem kezdett jól, sokáig nem szerzett gólt, és inkább azt mondták, hogy miután elhagyta a Real Madridot, többé már nem olyan gólerős. A futballban ilyen gyorsan változnak a dolgok.”

„Cristiano elképesztően fontos játékosunk volt. Szezononként 50 gólt lőtt, de nem siránkozhatunk már ezen, nem gondolhatunk arra, hogy mi történt a múltban. Előre kell tekintenünk, azzal amink van, hiszen remek keret áll rendelkezésünkre, és mindenre készen állunk.”

„Egyelőre csupán két pont a hátrányunk a listavezetővel szemben, és még minden kiírásban versenyben vagyunk. A futball világában, és még inkább a Real Madridnál, ami csak történik, azt rögtön felnagyítják. Így a problémák is sokkal nagyobbnak tűnnek. Ha a Real Madrid döntetlent ér el, vagy veszít egy meccset, akkor már krízist kiáltanak. Ha pedig már négy nyeretlen meccsről van szó, akkor úgy tűnik, hogy mindennek vége.”

„A játékosok egyértelműen kiállnak az edző mellett. Nyugodtak vagyunk. Megéltünk már sokkal rosszabb helyzeteket is, és mindig megvolt a lehetőségünk és a képességünk arra, hogy felálljunk belőle. Nem tudok senki biztosítani arról, hogy a szezon végén trófeákat nyerünk, de a Real Madrid mindig megmutatta, hogy az edző és a játékosok is a végsőkig küzdenek a célokért. Ez most sem lesz másként.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend