Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-10-11 20:30 Tromposch Ádám madridom.hu
HAMAROSAN – egy igazán exkluzív interjúval jövünk! Egyéb hírek

Örömmel jelentjük be, hogy pár napon belül egy igazán különleges tartalommal jelentkezünk az oldalon.

A madridom.hu szerkesztőségében mindig szem előtt tartottuk, hogy a mindennapi csapattal kapcsolatos hírek, a mérkőzések felvezetése, a sajtótájékoztatók mellett olyan exkluzív tartalmakat is hozzunk Nektek, az olvasóknak, amelyekkel máshol nem találkozhattok. Ezért hoztuk össze korábban a találkozót olyan kiváló művészekkel, mint Mucsi Zoltán, Nemcsák Károly, Thuróczy Szabolcs, vagy éppen a szakmánál maradva Baumstark Tibor.

Jó pár hónappal ezelőtt egy szerkesztőtársunknak lehetősége adódott, hogy kapcsolatba kerüljön a Real Madrid korábbi kiváló kosarasával, Joseph John „Joe” Arlauckasszal. Ehhez egészen május 26-áig kell visszamennünk az időben. A helyszín Kijev, egészen pontosan az Olimpiai Stadion előtti tér. Itt találkozott a BL-döntőre lázasan jegyet kutató szerkesztőnk egy bizonyos Ivánnal, aki nemcsak hogy jegyet biztosított madridista társunknak, de egy beszélgetés során kiderült az is, hogy kiváló madridi kapcsolatai vannak az úriembernek. Ez persze mit sem ért volna, ha nem lett volna segítőkész, ő azonban maga vetette fel az ötletet, hogy szívesen megadja Joe Arlauckas elérhetőségét a Madridom szerkesztő-gárdájának.

Ettől a ponttól kezdve egyértelművé vált, hogy interjút kell készítenünk a korábbi Real Madrid-játékossal, aki a visszavonulása után sem szakadt el a kosárlabdától, hiszen jelenleg is az Euroliga sikeréért dolgozik, sportkommentátorként. A sorozatért, amelyet ő maga is megnyert a madridiak játékosaként, és melynek címvédője jelenleg is a tízszeres győztes Real Madrid.

Minket persze a kosárlabda is érdekel, de ennél talán sokkal jobban izgatta a fantáziánkat az, hogy egy olyan emberrel beszélhettünk, aki előtt biztosan sokkal több kapu megnyílt a focicsapattal kapcsolatban is, mint az velünk bármikor előfordulhatna az életben. Végtére is, Joe nem csupán egy egykori kosaras, hanem a Real Madrid-család tagja volt egy olyan korszakban, amikor igazi legendák egész sora vonult fel a pályán, vagy éppen új, egészen kitűnő játékosok tűntek fel a Bernabéuban, mint egy bizonyos Raúl González Blanco.

Azt azért gondoltuk, – legalábbis reméltük – hogy lesznek olyan sztorik az interjú során, amelyek nem olyan ismertek, esetleg betekintést nyerhetünk általuk a csapat életébe, egy profi sportoló mindennapjaiba egy ilyen gigászi klubnál. Arra viszont tényleg mi sem számítottunk, hogy eddig általunk soha nem hallott történeket mesél majd. Végül tényleg igazán őszinte, és izgalmas válaszok tömkelegével lepett meg minket, legyen szó fociról, kosárról, vagy éppen arról, hogy hogyan szerez magának VIP-boxot a Bernabéuban egy-egy meccs előtt…

Előzetesen annyit még mindenképp meg kell jegyeznünk, hogy az interjú hosszú hónapok óta készül. A legtöbb időt persze az egyeztetések vitték el, na meg az, hogy a válaszokra vártunk, ugyanis Joe-nak rengeteg munkája van, sokat utazik, így volt, hogy csak szállodákból küldött magáról életjelet hosszú hetek után. A kitartásunk azonban meghozta gyümölcsét, így hamarosan a teljes anyagot olvashatjátok a honlapunkon. Előfordulhat tehát, hogy néhány kérdés a szezon elején aktuálisabb volt, bár a csapat körüli problémák a mai napig indokolják őket. A lényeg tehát, hogy a napokban várható az exkluzív Joe Arlauckas-interjú!

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend