Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-10-16 15:13 Tromposch Ádám as.com
Capello: „A Real Madridnak le kellett volna igazolnia Icardit” Nyilatkozatok

A korábbi Real Madrid-edző, Fabio Capello szerint hiba volt, hogy a Real Madrid nem igazolta le Icardit.

A Királyi Gárda 1985 óta nem látott negatív szériában van, miután négy mérkőzés óta nem tudott gólt szerezni. Fabio Capello szerint Mauri Icardi jelenthetné a különbséget, és az argentin csatár képes lenne arra, hogy pótolja a nyáron Olaszországba szerződő Cristiano Ronaldót.

„Nagyon kedvelem Icardit. Ha a Real Madrid helyében lettem volna, akkor biztosan leigazolom őt. A tizenhatoson belül egyértelműen kiváló, ahogy Ronaldo is az volt a madridi karrierje utolsó szakaszában. Icardi egyszerűen érzi a gólokat. Csak nagyon kevesen tudnak úgy érkezni a büntető területen belülre, ahogy ő. Ha három labdával találod meg egy meccsen, mind a hármat bevágja.”

Icardi egyébként a Barcelona nevelőegyesületein is keresztül verekedte magát, 2008 és 2011 között volt a La Masia növendéke, aztán igazol a Sampdoriába. 2013 óta az Inter játékosa, azóta pedig kétszer is gólkirály lett az olasz bajnokságban. 2014/15-ben 22 góllal, 2017/18-ban 29 találattal.

A Real Madridot korábban is szóba hozták Icardival, amikor is Jorge Sampaoli azt mondta, hogy a klub megpróbálta már elcsábítani a csatárt.

A klubnál egyelőre azonban türelmesek, ám ha Lopetegui csapata, és persze a támadók nem képesek hamarosan újra gólokat termelni, akkor bizony lehetséges, hogy januárban újra átnézik a lehetőségeket a vezetőségben. Icardi 190 meccsen 112 gólt lőtt az Interben, így talán illene a csapatba.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend