Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-10-16 18:18 Tromposch Ádám realmadrid.com
Ramos még sosem kezdett ilyen jól Érdekességek, statisztikák

A Real Madrid csapatkapitánya a szezon kezdete óta már 6 gólt lőtt/fejelt 14 mérkőzésen a Real Madridban és a spanyol válogatottban együttvéve.

Az egyértelmű, hogy a Sergio Ramos a Real Madrid és Spanyolország vezére is, nem csak kapitánya mindkét együttesnek, de a gólokat is lövi rendületlenül. A belsővédő egészen kiválóan kezdte az új kiírást a gólok tekintetében, hiszen már 6 gólnál jár, mindössze 14 meccsen. Ez pedig egyéni rekord.

A Real Madrid mezében Ramos három gólt szerzett. Az Atl. Madrid, Girona, Leganés hármas ellen talált be a hálóba, így az első négy tétmeccsén háromszor is eredményes volt, ilyen jól még sosem kezdett a válogatott játékos.

A szinte már mögöttünk hagyott válogatott szünetben sem állt le: gólt lőtt Wales együttesének, és tegnap Anglia ellen is betalált. Szeptemberben Horvátország ellen is gólt lőtt, ezzel pedig már három meccsnél tart sorozatban spanyol nemzeti színekben, amikor betalált az ellenfelek hálójába. A válogatottban 160 (!) mérkőzésen lépett már pályára, ezeken pedig 16 gólt szerzett a rutinos védő. A szereplési örök rangsorban már csak egy bizonyos Iker Casillas előzi meg, 167 válogatott mérkőzéssel. 

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend