Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-11-01 08:58 Realista24 realmadrid.com
Solari: „Mosollyal az arcukon játszottak a srácok” NyilatkozatokSpanyol Kupa

Santiago Solari a Melilla elleni kupamérkőzésen debütálhatott, és csapata könnyed sikert aratott, hiszen 0-4-re múlta felül alacsonyabb osztályú ellenfelét. Nem véletlen, hogy az ideiglenes(?) mester elégedett volt a látottakkal.

Érzések

„A csapat mosollyal az arcán játszott, lelkesek és elkötelezettek voltak. A végeredmény mindezek eredménye. Nem volt könnyű, de keményen dolgoztunk és ezzel a karakterrel játszottunk. Nehéz pálya volt és nagyon nyomtak. Elégedettnek kell lennünk. A játékosok elkötelezettek a mez és a szurkolók iránt, most pedig én is ennek a csoportnak a része vagyok.”

Vinicius JR.

„Végigjátszotta a 90 percet, egy nagyszerű, fiatal tehetség, aki csak most érkezett. Új országban él, egy másik focistílushoz kell adaptálódnia, és a Real Madrid új világához. Mindannyian láthatjuk, hogy milyen tehetséges, de a foci több dologból áll. Az egész csapattal elégedett vagyok, mindannyian keményen dolgoztak.”

Ramos

„Nagyon lelkesen kezdett. Ő ennek a hajónak a kapitánya, és fontos volt számára, hogy pályára lépjen és példát mutasson. Ez a bajnokok csapata, akik tudják, hogy hogyan jöjjenek ki ebből a szituációból. Elégedettséggel tölt el a hozzáállás, amit mutattak.”

Melilla

„Tudtuk, hogy nehéz lesz, mert ez egy nem egyszerű helyszín. A Segunda B-ből jövök, és mindannyian ismerjük annak a sorozatnak a nehézségeit, hiszen játszottunk néhány igazán jó csapat ellen, akik remek focit mutatnak. Jól presszionáltak, lenyűgöző ütemben játszottak, ezért is vannak a csoportjuk elején. A szurkolók fantasztikusak voltak, de a pálya nem volt túl jó, ez pedig kihatással volt a mérkőzés minőségére.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend