Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-11-13 08:08 Tromposch Ádám as.com
Santiago Solari marad! Egyéb hírek

Már csak a hivatalos bejelentés hiányzik, de minden jel arra utal, hogy Santiago Solari marad a Real Madrid edzője.

Két héttel azután, hogy Solarit ideiglenes edzőnek nevezték ki a klubnál, most már lejárt az idő arra, hogy új trénert találjanak. A Reuters és az AFP is magabiztosan állítja, hogy Solari marad a csapat élén. Spanyol szövetség pedig már megkapta a papírokat, így nincs semmi akadálya annak, hogy az argentin maradjon a kispadon.

„Minden rendben van, a Real Madrid eljuttatta hozzánk a szerződését, szóval nincs semmi probléma” – mondta egy szövetségben dolgozó az AFP munkatársának. Az egyetlen kérdés már csak az, hogy Solari hosszútávon bizalmat kap, vagy csak a szezon végéig bízzák rá az együttest.

A klubhoz közelálló források szerint Solari az elmúlt két hétben bizonyított a vezetőségnek, így nem csupán a szezon végéig szóló kontraktust kötnek majd vele. A hírek szerint 2020 júniusáig ír alá az argentin a Real Madridhoz. A héten pedig érkezik a hivatalos bejelentés is.

Solari nem is kezdhette volna jobban a munkát, hiszen a klub történetében még egyik edző sem rajtolt ilyen jó mérleggel. Négy meccsből négyet nyert, és csak két gólt kapott a csapat az irányításával, mindkettőt a Celta ellen. 15 gólt rúgott a Real, ami az elmúlt hónapok történéseit figyelve, igen nagy fejlődést jelent. 116 év alatt, ez a legjobb kezdés egy edzőtől, ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni. Ahogy persze azt sem, hogy a sorsolás is kedvezett ennek az eredménynek.

Lucas Vázquez és Álvaro Odriozola a nyilvánosság előtt is elmondta, szeretnék, ha az argentin továbbra is maradna a csapat élén. Emili Butragueno pedig korábban ugyan nem erősítette meg a maradását, de elmondta, hogy örülnek neki és az eredményeinek.

Egy másik klubhoz közeli forrás pedig állítja: „Igaz, hogy Solari marad a csapat élén, miután Julen távozását követően a klub elégedett Solari munkájával, a csapat jelenlegi teljesítményével. Nem áll szándékunkban más edzőt szerződtetni.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend