Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-11-14 12:09 Tromposch Ádám marca.com
Modric: „A vb sokba került nekem is, de már jobban vagyok” Nyilatkozatok

Luka Modric természetesen ott van a horvátok keretében, és készül a Spanyolország, illetve az Anglia elleni Nemzetek Ligája-találkozóra. 

Az edzés előtt Modric és társai a Dinamo Zagreb stadionjában voltak, ahol rengeteg újságíró kereste fel a vb-ezüstérmes csapat játékosait.

„Még van esélyünk, de ehhez le kell győzni Spanyolországot, aztán vasárnap máris jön az Anglia elleni mérkőzés is. Nagyon kevés az idő a két meccs között, amit nem igazán értek, de mi mindent beleadunk majd, ez biztos.” 

„A világbajnokság után teljesen logikus, hogy mentálisan nem tudod tartani a megszokott ritmust, hiszen nagyon intenzív a vb időszaka, ráadásul mindez rövid időn belül történik, ennek pedig mindenki megfizeti az árát.”

„A vb-n minden tökéletesen ment, mindenki kiváló állapotban volt, ezek után pedig nehéz ugyanazt a szintet hozni.”

„A Real Madridnál most már kicsit jobban mennek a dolgok, azt gondolom, hogy a csapat jól van, lépésről-lépésre haladunk előre, és próbálunk fejlődni, minden egyes nap.”

„Most már jobban érzem magam én is, a vb sokba került, de fontos volt, hogy legyen még egy kis szünetem a felkészülési időszak során. Szükségem volt pihenésre, aztán egy előszezonra is, a vb-döntő után egy hónappal már játszottam is. Most már jobban érzem magam, a lábaim, a fejem, minden jobb már.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend