Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-12-06 11:10 e.gergo realmadrid.com
Hivatalos a Melilla elleni keret! Spanyol Kupa

A Real Madrid ma délután 16:15-től a Santiago Bernabéu stadionban lép majd pályára, a tét nem más, mint a Copa del Rey nyolcaddöntőjébe jutás. Az első meccs eredménye 4-0 lett a blancók javára idegenben, a mai visszavágóra Solari az alábbi játékosokat nevezte:

Kapusok: Keylor Navas, Kiko Casilla és Luca Zidane. Védők: Dani Carvajal, Jesús Vallejo, Raphael Varane, Álvaro Odriozola, Sergio Reguilón, Javi Sánchez és Fran García. Középpályások: Federico Valverde, Marcos Llorente, Marco Asensio, Isco Alarcón, Dani Ceballos és Fidalgo. Támadók: Lucas Vázquez, Mariano Díaz, Vinicius Jr. és Cristo.

A keretből kimaradtak a következő játékosok: Thibaut Courtois, Sergio Ramos, Nacho Fernández, Luka Modric, Casemiro, Karim Benzema és Gareth Bale.

A Real Madrid várható kezdőcsapata: Keylor Navas; Reguilón, J. Sánchez, Vallejo, Odriozola; Isco, Llorente, Valverde; Vinicius, Mariano és Asensio.

Irány a legjobb 16 a kupában? Előzetes: Real Madrid – UD Melilla

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend