Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-12-07 10:05 e.gergo realmadrid.com
Fran García: „Soha nem fogom elfelejteni ezt a napot” NyilatkozatokSpanyol Kupa

A Melilla ellen a két ifi, Fran García és Fidalgo is most lépett pályára először a Real Madrid első számú csapatában, a lefújás után ennek megfelelő izgatottsággal is nyilatkoztak:

Fran García „Nagyon büszke vagyok, a debütálásomról ebben a csapatban egész kisgyermek korom óta álmodoztam, és nem tudtam elképzelni, hogy egyszer csak valósággá válik. Azoknak az embereknek ajánlom ezt a szereplésemet, akik ott voltak nekem és támogattak engem, amikor sérült voltam, vagy nem éreztem jól magam. Ezt az emléket örökké őrizni fogom. Nincs is jobb mód ennél arra, hogy lezárjak egy sérülésekkel teli időszakot. Ezt a napot soha nem fogom elfelejteni”.

„A stadion hatalmasnak tűnik lentről a pályáról, és jól kell reagálnod erre a helyzetre a szurkolók előtt. Nagyon örülök annak, ahogyan a meccs alakult ma, most pedig tovább kell folytatnom a kemény munkát. Az edző azt mondta nekem, hogy bízzak magamban, és játsszak úgy, ahogyan azt mostanában tettem. Támadó játékos vagyok, a gólpasszomnál láttam a szabad területet elől, elcsíptem egy passzt, majd amikor láttam, hogy Isco érkezik középen passzoltam neki”.

Fidalgo „Ez egy valóra vált álom. Hat szezon óta vagyok már a Real Madrid kötelékeiben, és hihetetlen, hogy debütálhattam a Santiago Bernabéu stadionban. Mikor a kispadon ülsz, de aztán beállsz, és látod a pályáról ezt a sok embert, ez valami elképesztő. Keményen dolgoztam azért, hogy idáig jussak, nagyon fel vagyok dobva. Holnap már tovább kell lépnünk, én csatlakozom a Castillához, hogy felkészüljünk a San Sebastian de los Reyes elleni meccsre. Solari azt mondta nekem, hogy élvezzem ki ezt a lehetőséget, amit az eddigi kemény munkámért kaptam. Csak jó érzések vannak bennem, Solarival három évig együtt dolgoztam korábban, és mindig nagyon jól éreztem magam vele. Tavaly nem játszottam olyan sokat, de mindig ösztönzött arra, hogy folytassam a munkát, és mindenben segített nekem. Idén lehetőséget adott, hogy debütálhassak az első csapatban”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend