Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-12-13 06:12 e.gergo realmadrid.com
Gareth Bale: 50 Bajnokok Ligája mérkőzés a Real Madridban Bajnokok LigájaÉrdekességek, statisztikák

Gareth Bale a Moszkva elleni meccsen lépett pályára ötvenedik alkalommal a Bajnokok Ligájában, a Real Madrid szerelésében. 

A walesi támadó a Királyi Gárdában 2013. szeptember 14-én, egy Villarreal elleni meccsen debütált (2-2), ez a hatodik szezonja a csapatnál. Az ötven Bajnokok Ligája mérkőzéséből 36-ot megnyert, és tizenhat gólt is szerzett a legrangosabb európai kupasorozatban. A hat szezon alatt négyszer emelhette magasba a Bajnokok Ligája serlegét, ezen kívül három Európai Szuperkupát, három Klubvilágbajnokságot, egy spanyol bajnokságot, egy spanyol kupát és egy spanyol szuperkupát nyert. 

A legtöbb Bajnokok Ligája mérkőzésen a 2013/2014-es szezonban lépett pályára a walesi, akkor tizenkét meccsen volt bevetve, a 2014/2015-ös idényben pedig tízszer. Az idei kiírás eddigi hat összecsapásából ötön játszott, négy győzelme és három gólja van. A tegnapi, jubileumi meccsén húsz perc játék után lábát fájlalva földre került a támadó, bízunk benne, hogy a sérülésekhez sajnos mindig közel álló Bale helyzete nem komoly, miután cserére sem került sor az ápolás után. 

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend