Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-01-10 20:08 ___Samy___ realmadrid.com
Solari: „Vinicius bátor és hatalmas léptekkel halad” Nyilatkozatok

A Real Madrid trénere, Santiago Solari így nyilatkozott a Leganés elleni kupamérkőzést követően.

Vinicius

„Nagyon jó teljesítményt nyújtott. Mindig is megvolt benne a tehetség, de az, hogy ezt a Bernabéuban mutatta meg nagyszerű játékosokkal körülvéve, sokat elárul a önbizalmáról, a tapasztalatlanságáról és arról az örömről, amit a labdával a lábán sugároz.”

„18 éves és vigyáznod kell magadra a futballban. Fontos a számára, hogy továbbra is így haladjon. Nagynon elégedettek vagyunk a jelenlegi formájával, nem ijed meg az emberektől. Bátor és az az egyéni képessége, hogy megveri az emberét, nagyon fontos tényező a mai modern futballban. A gólja csodás technikai képzettségéről árulkodik és arról, hogyan tudja kibillenteni az ellenfelét az egyensúlyából. Reméljük tovább folytatja a fejlődést egyéni és csapatszempontból is.”

Izomproblémák

„A magyarázat a már megszokott dolog. Ezek a játékosok, akik a legmagasabb szinten teljesítenek, minden héten a klubcsapataikban és a hazájuk válogatottjában szerepelnek. A sérülések, még ha ennyire sok is van egyszerre, mind részei a legmagasabb szintnek. 15 évvel ezelőtt nem volt ilyen sok mérkőzés.”

Navas

„Keylor Navas nagyon jó volt. Hatalmas profi és tisztelem őt a múltja, a jelene és a jövője miatt. Továbbra is fontos játékos lesz.”

A Betis elleni csapat

„Nem mondhatom meg a kezdőcsapatot, mert még én magam sem tudom, illetve ez nagyon sok dologtól függ. Pihennünk és regenerálódnunk kell. A csapat a 4-3-3-hoz alkalmazkodott, de lehetőség van más szisztémában is játszani.”

Isco

„24 játékos van a keretben és a munkám egyik része, még ha nem is a legkellemesebb, hogy eldöntsem ki játsszon.”

Kevés a néző

„A Real Madridnak több millió szurkolója van szerte a világon. Nem mindenki tud eljönni a Bernabéuba. A Real Madrid a futball globális márkája és mindig lesz néző. Mindig azt érezzük, hogy velünk vannak.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend