Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-01-20 09:14 Realista24 marca.com
Mbappé: „Real Madrid? Nem lehet tudni mit tartogat a jövő” Átigazolási hírekNyilatkozatok

A Paris Saint-Germain tegnapi nap folyamán valósággal letarolta ellenfelét, hiszen kilenc gólt rúgott, amiből hármat Kylian Mbappé vállalt. A meccs után nyilatkozott is, ahol hosszú idő után újra megkérdezték a jövőjével kapcsolatban.

„Nagyon boldog vagyok amiatt, ahogy a dolgaim alakulnak a Paris Saint-Germainnál. Szerződésem van 2021-ig, szóval ez nem az a pillanat, amikor bármi másra kellene gondolni. Rendben vagyok itt, de a fociban és a jövőt illetően soha nem lehet tudni” – mondta a franciák világbajnok támadója arra a kérdésre válaszolva, hogy fog-e a Real Madridban játszani a jövőben.

Kylian Mbappé az elmúlt nyáron igazol a francia fővárosba azok után, hogy Florentino Pérez és a PSG arab milliárdosa valóságos licitháborút folytattak érte. A fiatal játékos végül – főkén családja tanácsára és az ismerős környezet miatt – országhatáron belül maradt, azonban a Real Madrid nem mondott le a megszerzéséről, így biztosak lehetünk benne, hogy az elkövetkezendő nyári átigazolási szezonok egyik legtöbbet emelgetett párosa az Mbappé – Real Madrid lesz.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend