Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-01-20 08:52 Realista24 as.com
Ramos: „A szurkolók ma elégedetten mehettek haza” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Sergio Ramos számára mindig is fontos volt, hogy a madridisták mit gondolnak a csapatról, nem volt ez másképpen tegnap este sem. A Kapitány a meccs utáni interjúban külön kitért rájuk is.

Magabiztos győzelem
„Meg kellett találnunk a legjobb önmagunkat. Nagyszerű meccs volt. Domináltunk a meccs minden percében, és kihasználtuk az adódó lehetőségeket. Egy kicsit nagyobb pontossággal, talán többet is rúghattunk volna.”

Casemiro gólja
„Már jó ideje nem láttunk ilyen gólt. Boldog vagyok, hogy gólt szerzett, és hogy ez volt a nyitó gól.”

Három pont
„Végül a munka mindig kifizetődik. Mindössze csak három pontról van szó, de nagyon fontos három pontról a visszakapaszkodás érdekében. A foci kicsit igazságtalan is lehet, hiszen az eredményeken alapszik. Legutóbb a kupában nem voltunk a legjobbak, de ma igazán jól játszottunk.”

Szurkolók
„Mindig összekapcsolva érezzük magunkat a szurkolókkal. Megszólítottam őket, mert erősebbek vagyunk, ha egységesek vagyunk. Ezt pedig életben kell tartanunk, hogy az emberek higgyenek a játékunkban. Úgy gondolom, hogy a szurkolók ma elégedetten mehettek haza.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend