Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-01-21 10:48 ___Samy___ as.com
Militao megegyezett a Real Madriddal Átigazolási hírek

Habár még semmilyen papír nem lett aláírva, Militao igent mondott a Real Madrid hívó szavára, akik kifizetik a Portónak az 50 millió eurós kivásárlási összeget.

A spanyol fővárosi klub verbálisan mindenben megállapodott Eder Militaóval, aki a nyáron fog csatlakozni a csapathoz. A középhátvéd minden bizonnyal egy 2025-ig szóló szerződést fog kapni. Az 50 millió eurós kivásárlási ár 10%-a a korábbi klubját, a Sao Paulót illeti majd meg.

Militao személyében egy nagyon tehetséges játékos kerül majd Madridba, aki olyan csapatok kívánság listáján is helyet kapott, mint a Manchester United vagy a Chelsea. A játékos képviselői és a klub vezetősége között már egy hete folynak a tárgyalások, és úgy néz ki, hogy megtalálták a közös nevezőt.

Az üzlet létrejöttének korai időpontját az magyarázza, hogy a játékos kivásárlási ára júniusban 75 millió euróra ugrott volna. Ennek ellenére sem Militao, sem a Real Madrid vezetősége nem gondolt arra a lehetőségre, hogy még januárban érkezzen. A brazil játékos ezt az idényt mindenképp befejezi a Porto színeiben, ami a jelenlegi helyzet szerint sikeres is lehet. Majd ezt követően, júniusban fog csatlakozni a Real Madridhoz.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend