A Real Madrid magabiztosan, 1-3 arányban múlta felül városi riválisát, amelyből vaskosan kivette a részét a blancók brazil középpályása, Casemiro. Nem csak bombagóljával tűnt ki, hanem elképesztő védőmunkájával is.

“Boldog vagyok, nem a gól miatt, hanem a teljesítményünk miatt. Top szinten vagyunk, és a csapat megérdemli az elismerést, mert ma igazán jól játszottunk. Az Atlético második volt a meccset megelőzően, és jól teljesítettek. Úgy gondolom, hogy megmutattuk a klasszisunkat, és azt, hogy jó formában vagyunk. Ez a helyes út a siker felé.”

“Az én feladatom az, hogy visszaszerezzem a labdát és imádom. Tényleg nagyon élvezem, még akkor is, ha az emberek néha nem értékelik. Mindenki, aki érti a focit tudja, hogy mennyire fontosak az ilyen játékosok a meccs során. Ez valami olyan, ami segít a Real Madridnak valamit nyerni. Szokatlan számomra gólt szerezni, és amikor a labda közeledett, láttam, hogy Ramost négyen is őrzik, előnyre tettem szert. Ha olyanokkal edzel együtt, mint Karim Benzema, Vinicius vagy Bale, akkor megtanulsz ilyen gólokat szerezni.”

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás