Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-02-09 21:46 Realista24
Ramos: „A VAR azért van, hogy igazságosabbá tegye a játékot” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Sergio Ramos ma (is) góllal és remek teljesítménnyel vette ki részét az Atlético Madrid elleni győzelemből. A Real Madrid Kapitánya ma eset a 11. gólját szerezte a szezonban, valamint ez volt a 414. spanyol bajnoki mérkőzése, amivel ő a Real Madrid történelmének a 11. legtöbbet pályára lépő játékosa ebben a sorozatban. Akik még előtte vannak:
Raúl (550), Sanchís (523), Casillas (510), Santillana (461), Hierro (439), Gento (427), Pirri (417), Ramos and Camacho (414) and Míchel (404).

„Mindenkinek megvan a véleménye, amit tiszteletbe kell tartani. Mi elértük a célunkat, ami a győzelem volt és hogy a második helyre ugorjunk. Le akartuk csökkenteni a távolságot az éllovassal szemben. Védekezésben nagyon kis helyet engedtünk, és nem hagytunk lehetőséget nekik. Igazságos eredmény született.”

„Tudtuk, hogy milyen ellenféllel fogunk játszani, és tudtuk, hogy a szurkolóik nagyon nyomni fognak a saját stadionjukban. Örömmel magamra vállaltam a tizenegyesrúgásokkal járó felelősséget. Elengedhetetlen volt, hogy a félidőbe előnnyel menjünk. Bízzunk benne, hogy még sokat fogunk kapni, és én pedig továbbra is ilyen jó arányban élek velük.”

VAR
„A bíró soha nem mondja el, hogy mit mondanak neki. A VAR azért van, hogy segítsen, hogy igazságosabbá tegye a focit, és annak ellenére, hogy nem szeretünk várni, ezek létfontosságú pillanatok. Abszolút támogatom, egy pillanatra lenyugtatja a kedélyeket, de úgy gondolom, hogy igazságos.”

Harc a bajnokságért
„A bajnokságot még mindig meg lehet nyerni, még nagyon sok pontot lehet szerezni. Bármelyik ellenfél megnehezítheti az életed, néhány kevésbé ismert csapat olyan nagy pályákon szerez pontot, ahol elképzelhetetlennek tartod, mi pedig folyatjuk a harcot mind a három fronton. A bajnokság motivál minket, mert ez a kiegyensúlyozottság és a következetesség érdeme, és meg kell nehezítenünk a Barcelona dolgát, a nagy különbség ellenére is.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend