Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-02-11 17:56 ___Samy___ as.com
Benzema nem edzett ma a többiekkel Edzés

Karim Benzema a mai edzésen nem dolgozott együtt a többiekkel nyakfájdalmai miatt, de a klubnál biztosak benne, hogy ott lehet szerdán az Ajax ellen.

A Real Madrid hete rossz hírrel kezdődött, ugyanis Benzema nyakfájdalmak miatt nem tudott a többiekkel együtt edzeni, így a teremben kellett dolgoznia. Jelen helyzet szerint játszani fog az Ajax ellen, de ez nagyban függ attól, hogy milyen irányban fog változni az állapota a következő napokban.

Ez a hír a lehető legrosszabbkor jött a Real Madrid számára, hiszen az elmúlt hetek formája alapján nem túlzó, ha úgy fogalmazunk, hogy a csapat legjobb támadójának játéka kérdéses a szezon egyik legfontosabb mérkőzésén. Solari irányítása alatt Benzema alapemberré nőtte ki magát, hiszen a lehetséges játékidő nem kevesebb, mint 81%-át megkapta. Így összesen 1827 percet számlál az argentin szakember kinevezése óta.

Madridban nagyon bíznak abban, hogy Karim fájdalmai enyhülni fognak, és pályára léphet az Ajax elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend