Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-03-11 07:13 e.gergo realmadrid.com
Benzema: „Meg kell nyernünk a hátralévő meccseinket” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Valladolid elleni győzelem után a duplázó Karim Benzema, valamint Nacho Fernández is nyilatkozott.

A mérkőzés jegyzőkönyvét ide kattintva találjátok.

Karim Benzema

„Fontos mérkőzést nyertünk meg, és így fogjuk folytatni a munkát a szezon végéig. Dolgoznunk kell, és arra kell törekednünk, hogy megnyerjük a hátralévő tizenegy meccsünket, és hogy élvezzük a játékot. Ilyen a foci, néha nyerünk, néha pedig nem. Jó csapatunk van, az embereknek ki kell tartaniuk velünk”.

„Minden versenysorozatban a lehető legtovább akarunk jutni. Az Ajax elleni meccs nagyon fontos volt, a szurkolók ott voltak velünk akkor is. Nem feledkezhetünk meg arról, hogy milyen sok dolgot nyertünk korábban, mert nem egyszerű dolog ez, az ellenfelek mindig erősek”.

Cristiano
„Mindenki arra gondol, amire csak akar. Cristiano nem a Real Madrid játékosa, nekünk magunkra kell gondolnunk, és segítenünk kell egymásnak, hogy meg tudjuk szerezni a győzelmet. Ez a foci”.

Az edző munkájáról
„Remélem Solari folytatja a munkát, de ezt a döntést a klub vezetősége hozza meg. Mi Solarival vagyunk. Az öltöző mindig egységes, ma sem tudtunk volna nyerni, ha nem így lenne. Ami az öltözőben történik, az ott is marad. A csapattársaim és az edző jók hozzám, mindannyian egy irányba húzzuk a szekeret”.

Nacho Fernández

„Az első félidő elég őrült volt, bénáztunk, szervezetlenek voltunk, a Valladolid pedig nagyon erősen kezdett. Szerencsénk volt, hogy van videóbíró, és jól reagáltunk az eseményekre. A második félidő már a miénk volt”.

„Nehéz időszakon megyünk most keresztül, de nincsenek kifogásaink. Jól kellett kimásznunk ebből, pedig a Valladolidnak nagy a tét, minden pont nagyon fontos nekik. Mi pedig a büszkeségünkért játszottunk”.

„Tudjuk, hogy kemény szezon volt ez számunkra. Nem szoktunk hozzá, hogy a szezonnak ezen szakaszában nem vagyunk versenyben már trófeákért. Magasan vannak az elvárások ennél a klubnál. Minden meccset meg kell nyernünk, és oda kell tennünk magunkat ezért a címerért. Kötelességünk győzni, és ma ezt is tettük. De nem ideális a helyzetünk”.

Solari
„A dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt szerettük volna. Solari az edzőnk, nekünk pedig kötelességünk keményen dolgozni a pályán”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend