Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-03-17 11:44 e.gergo realmadrid.com
Keylor: „Mindent bele fogok adni ezért a címerért, amíg itt játszom” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Celta Vigo elleni győzelem után Keylor Navas, Álvaro Odriozola, Dani Ceballos és Federico Valverde is nyilatkoztak.

Keylor Navas

„Nagyon boldog vagyok, mert nagyon vártam, hogy újra játszhassak. Nagyon keményen dolgoztam az edzéseken, Zidane támogat engem, és már az első edzői időszaka során is hitt bennem, most pedig lehetőséget adott nekem az első meccsén a visszatérése után. Nagyon keményen fogok dolgozni azért, hogy a rendelkezésére állhassak”.

„Minden edzőnek megvannak a maga módszerei. Zidane aszerint állította össze a kezdőt, hogy mit gondolt a legjobb csapatnak a mai meccsre. Mindannyian a saját játékunkat játszottuk, és nagyon igyekeztünk. Egy játékos akkor jut el a legjobb formához, ha meccsről-meccsre bizonyíthat a pályán, így tudunk meccseket is nyerni. Még csak három edzésünk volt Zidane-nal, de remek a hangulat a csapatban. Beszélt nekünk arról, hogy mik az elképzelései a jövőbeli játékunkról”.

Bravúr az első félidőben
„Mindig arra kell törekedned, hogy a lehető legjobb pozícióban legyél, két lábbal a földön, hogy gyorsan tudj reagálni a helyzeteknél, és legyen meg az egyensúly ahhoz, hogy el tudj rugaszkodni. A szemeidet soha nem szabad levenni a labdáról. Az, hogy nem kaptunk gólt, a támadósornál kezdődött Iscóval, Benzemával, Asensióval, mert mindannyian visszaszaladtak, ha védekezni kellett. Minden játékos tudja, hogy ha kapott gól nélkül akarjuk lehozni a meccset, akkor mindenkinek hozzá kell ehhez járulnia”.

Saját jövőjéről
„Két évem van még a szerződésemből. Senki sem tudja megjósolni a jövőt, de amíg itt játszom, addig minden tőlem telhetőt bele fogok adni ezért a címerért, amit a mellkasomon viselek. Minden nap az edzésekre kell összpontosítanom, felelősségteljesen kell dolgoznom, és játszanom kell, ha hívnak. Fogalmam sincs, hogy ott leszek-e a kezdőcsapatban. Készen állok a játékra, és ha Zidane több lehetőséget ad nekem, azt ki fogom élvezni”.

Álvaro Odriozola

„Új edzőnk, tiszta lappal indulunk. Zidane a labdarúgás és a madridizmus történelmének része. Ő volt a gyerekkori példaképem. Mindig látszik egy csapaton az edző iránymutatása. Át tudja adni nekünk az elképzeléseit, ezt láthattuk ma a pályán is. Egy új ciklus kezdődik most a csapatnál, és mindannyian boldogok vagyunk a mai teljesítményünk miatt. Mindenki nagyon összpontosít”.

A keret erősségéről
„Ez a klub megtanított rá, hogy minden mérkőzés egy döntő. Mindenkinek száz százalékot kell beleadnia. Ez a siker egyetlen titka. Nagyszerű keretünk van, a világ egyik legjobbja, mert remek adottságú játékosok vannak nálunk”.

Isco és Bale
„Isco nem játszott eddig sokat, ma nagyszerű meccse volt, és gratulálnunk kell neki. Nagyon örülünk Bale-nek is, mert ő is egy nagyszerű játékos, és sokat ad a csapatnak”.

Dani Ceballos

„Az az igazság, hogy ez a három pont fontos volt ahhoz, hogy visszajöjjön az a jó hangulat a csapathoz. Az edzőváltás működött. A csapat jól érzi magát, megszereztük a három pontot, és ez a legfontosabb. Az a célunk, hogy megnyerjük a maradék tíz meccsünket. Isco és Bale fontosak, csakúgy, mint a többi játékos a keretben”.

Zidane döntései
„Tiszteletben kell tartani az összes döntését, és mindenkinek bevetésre készen kell lennie a bajnokság végéig. Zidane az első perctől kezdve feltöltött engem magabiztossággal, és én voltam az első csere a meccs egyik kulcspillanatában. Azt mondta, hogy játsszak és élvezzem a meccset”.

Federico Valverde

„Nagyon boldogok vagyunk. Ahogy az edző is mondta, olyan gyorsan járattuk a labdát a két szél között, amennyire csak tudtuk, kerestük Iscót, aki legelöl volt. Mindig nagyon fontos, hogy gyorsan visszaszerezzük a labdát. Nagy csodálója vagyok Zidane-nak, mindent beleadott játékosként és most edzőként is. Tanulnunk kell tőle és a csapattársainktól. Nagyon jó edzéseink voltak a héten, jól érezzük magunkat, ennek pedig így kell maradnia a szezon végéig”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend