Cristiano Ronaldo
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo
KovaLlos írta:Raul volt csapatjatekos,nem CR..aki nem ezen a forumon irja,hogy CR csapatjatekos,kirohogik nagyon,itt mas a helyzet.
Többek között legtöbb gólpassz a BL-ben. De ha máshol mást írnak, akkor mindegy.

-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Raul volt csapatjatekos,nem CR..aki nem ezen a forumon irja,hogy CR csapatjatekos,kirohogik nagyon,itt mas a helyzet.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
dzsi91 írta:KovaLlos írta:Ajjaj....ha 1 csapatban vagy vkivel,aki nagyon onzo,nem orul oszinten mas goljanak
meg még lest is jelez a csapattársai góljánál a szemét
Karimot is kivitte a szurkolok elé hogy könnyebben le tudjak köpni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Realista24 írta:KovaLlos írta:Ajjaj....ha 1 csapatban vagy vkivel,aki nagyon onzo,nem orul oszinten mas goljanak stb,de lo 50 golt,akkor a vegen azt mondanad h mekkora csapatjatekos volt??juvesok is csak nso bot kommentelok,ti meg elfogulatlan szakertok vagytoj
Es neked mi a celod?
Világbéke és cuki szandálok.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Sergio Ramos,Zidane,Raúl,Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
KovaLlos írta:Ajjaj....ha 1 csapatban vagy vkivel,aki nagyon onzo,nem orul oszinten mas goljanak
meg még lest is jelez a csapattársai góljánál a szemét
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2018. július 12., csütörtök 18:46-kor.
"Every year there is a desire to win the Champions League. It is unique, special, the most beautiful competition I have played. It is a totally different competition that we all want to win." - Lionel Messi 

- yeaP17
- Kedvenc játékosaid: Raul,Cristiano
KovaLlos írta:Ajjaj....ha 1 csapatban vagy vkivel,aki nagyon onzo,nem orul oszinten mas goljanak stb,de lo 50 golt,akkor a vegen azt mondanad h mekkora csapatjatekos volt??juvesok is csak nso bot kommentelok,ti meg elfogulatlan szakertok vagytoj
Ne csak nézz,láss is !

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
KovaLlos írta:Ajjaj....ha 1 csapatban vagy vkivel,aki nagyon onzo,nem orul oszinten mas goljanak stb,de lo 50 golt,akkor a vegen azt mondanad h mekkora csapatjatekos volt??juvesok is csak nso bot kommentelok,ti meg elfogulatlan szakertok vagytoj
Es neked mi a celod?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ajjaj....ha 1 csapatban vagy vkivel,aki nagyon onzo,nem orul oszinten mas goljanak stb,de lo 50 golt,akkor a vegen azt mondanad h mekkora csapatjatekos volt??juvesok is csak nso bot kommentelok,ti meg elfogulatlan szakertok vagytoj
- yeaP17
Jól olvasom,hogy zárt ajtók közt lesz bemutatva?
- dzsi91
KovaLlos írta:Ronaldo egyertelmuen nem csapatjatekos,sok edzo nem szereti az ilyen oncelu jatekosokat
1 goleros csatar,mint CR,sok mindenkibol kihozhatja a klasszist,szal ezt se ertem,hogy miert vicces
Nso bot-kommentelő, te vagy az?

Nincs is annál rosszabb a csapatjáték szempontjából ha valaki elrak 50 gólt egy szezonban, a leglehetetlenebb szitukban is lehet tömni labdákkal mert tudod,hogy az egyiket majd beveri...

Volt szerencsém mind a 438 meccsét lekövetni nálunk.Ha valaki mond egy meccset amit azért buktunk mert "önző" annak veszek egy tűzpiros neymar mezt...

"Every year there is a desire to win the Champions League. It is unique, special, the most beautiful competition I have played. It is a totally different competition that we all want to win." - Lionel Messi 

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem csapatjatekos.
Nekem is van egy ilyen ismerősöm.

2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

Luka Modric Ballon d'Or 2018!
-
dzsi91 írta:Adom ezeket a juvésokatmármint a régieket nem akiket Cr visz oda. Olyanokat írnak,hogy trezeguethez(
) hasonló legenda sose lesz,meg hogy most egy csapathoz kerül és allegri cspatban gondolkozik.ja mert mourinho ancelotti és zidane nem
Mintha 4 bl-t össze lehetne kukázni 5 év alatt ha nem mindenidők legjobb csapata és stábja lenne mögötted
meg hogy majd Cr kihozza dybala-ból a világklasszist.
![]()
Kicsit olyannak tűnik nekem ez a Juve-Cr kapcsolat mint amikor afrikai benszülötteknek kell hirtelen késsel villával enni.
Nincs 9 eve legendava valni mint nalunk..
Ronaldo egyertelmuen nem csapatjatekos,sok edzo nem szereti az ilyen oncelu jatekosokat
1 goleros csatar,mint CR,sok mindenkibol kihozhatja a klasszist,szal ezt se ertem,hogy miert vicces
- dzsi91
Adom ezeket a juvésokat
mármint a régieket nem akiket Cr visz oda. Olyanokat írnak,hogy trezeguethez(
) hasonló legenda sose lesz,meg hogy most egy csapathoz kerül és allegri cspatban gondolkozik.ja mert mourinho ancelotti és zidane nem
Mintha 4 bl-t össze lehetne kukázni 5 év alatt ha nem mindenidők legjobb csapata és stábja lenne mögötted
meg hogy majd Cr kihozza dybala-ból a világklasszist.
Kicsit olyannak tűnik nekem ez a Juve-Cr kapcsolat mint amikor afrikai benszülötteknek kell hirtelen késsel villával enni.

- yeaP17
Ez meg
[/quote]
ez mi akar lenni?
bocs, elsőre nem esik le[/quote]
Ronaldo Zidane távozása után:
CR: ne aggódjatok srácok
CR: van egy tervem
CR kilépett a játékból.[/quote]
Szerintem forditva történt a dolog

ez mi akar lenni?

CR kilépett a játékból.[/quote]
Szerintem forditva történt a dolog

El Sie7e írta:
ez mi akar lenni?bocs, elsőre nem esik le
CR kilépett a játékból.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Kerlon írta:yeaP17 írta:Szerintem ha elmondaná miért ment el abból csak balhé lenne.Neki már nincs mit bizonyitania.Egyértelmu számomra,hogy nem messi és az ujabb rekordok miatt ment el.
Vagy csak azért nem mondja, mert ő inkább hibás, de ebbe ne menjünk bele.
Ez meg
ez mi akar lenni?

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
yeaP17 írta:Szerintem ha elmondaná miért ment el abból csak balhé lenne.Neki már nincs mit bizonyitania.Egyértelmu számomra,hogy nem messi és az ujabb rekordok miatt ment el.
Vagy csak azért nem mondja, mert ő inkább hibás, de ebbe ne menjünk bele.
Ez meg

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- yeaP17
Szerintem ha elmondaná miért ment el abból csak balhé lenne.Neki már nincs mit bizonyitania.Egyértelmu számomra,hogy nem messi és az ujabb rekordok miatt ment el.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4
Amikor egy 18 eves srac emberibb levelet ir, mint egy klublegenda...

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus
Kerlon írta:Amúgy csak szerintem lett rettentően személytelen, hogy a saját közösségi média oldalain el sem köszönt? Legalább rakta volna ki azt a sablont, amit megírtak neki Perezék.
Nem csak szerinted. Többet vártam volna tőle a szurkolók irányába. Végigizgultam érte az elmúlt 9 évet, kicsit jól esett volna, ha legalább egy asztalhoz leült volna, és röviden elmondta volna a saját szavaival mit miért és hogyan tovább. A többiek képesek voltak rá, neki se esett volna nehezére, erre szimplán csak pezsgőt bontott a Juvésokkal, mint aki örült hogy végre odébb állt. Ezt, mármint hogy ő jelentse be a dolgot, már alapból elvártam volna, de ő még be is igérte, ráadásul az egyik legszarabb időpillanatban... mindegy. Továbbra is nagyon kedvelem őt, egy percig se fogok ellene szurkolni, de most azért menjen a francba.