Luka Modrić - 10

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
nusser
Hozzászólások: 94
Csatlakozott: 2013. június 4., kedd 12:02
Kedvenc játékosaid: Redondo, Raúl, Guti
Kedvenc csapatod: szerinted?1PCJ1

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: nusser » 2013. június 14., péntek 17:42

lehet volt már róla ez a videó, nekem ma pont kidobta a youtube: http://www.youtube.com/watch?v=E_qmG1xkROk

a lényeg: egyértelműen köré kell építeni a középpályánkat, a videó persze nem nagy kunszt mindenkiről lehet ilyet, de azért az durva hogy a movieból is kilátszik, mennyire dinamikus, gyors és technikás...és hgy néha mennyire kilóg a csapatból és nincs játszótársa.

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 12., szerda 22:16

de nem véletlen, hogy nem volt alapember Modric
JM egyik legnagyobb hibája modric késői "felfedezése".....értem hogy hátránya volt a nyári felkészülés miatt,de már ősszel is,aki érti a focit,az látta,boldog volt a labda ha őhozzá került.
Sajnos az alaptaktikánk nem feküdt neki....de ez nem az ő hibája.....sőt...inkább elismerés neki.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
Sunsky
Hozzászólások: 1475
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 10:30
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. június 12., szerda 16:31

Matt009 írta:
nem fogják eladni.
Erre azért nem mernék fogadni. Nem volt rossz idén, de nem is volt látványos, amit csinált. Lehet edzőbát szidni, de nem véletlen, hogy nem volt alapember Modric. Sokat játszott az igaz, de stabil kezdő nem vált belőle, méghozzá azért nem, mert ugyanúgy hajlamos eltűnni a meccseken, mint Özil. Az látszott rajta, hogy 2 lábas, ügyes, meg tudja tartani a labdát, de azt nem bizonyította be, hogy ebből a keretből is kiemelkedik. (mielőtt valaki nekem ugrik... Igen én is láttam a meccseket, és vannak zseniális dolgai, de szerintem a teljesítménye kb. az első éves Özil teljesítményével volt egyenlő, vagy még talán kicsit el is maradt attól. Modric egyénileg jobb játékos, mint Özil, ez nem új keletű, de azt is látni kell, hogy ő sem tud a meccseken egyenletes teljesítményt nyújtani. Mielőtt pedig valaki azzal jönne, hogy de hát Mou nem játszatta eleget... Dehogynem, kapott elég lehetőséget. Sokszor volt kezdő, eleget játszott, hogy formában legyen.)

Ha Ancelotti lesz az edző, akkor nyilván marad, mert Carlonak rajta volt tavaly a kívánságlistáján.
Azért ezt visszaolvasva... Látszik, hogy nem mindenki ugyanazt látja a képernyőn keresztül. Üde színfolt volt a játékunkban, a dinamika, az ütemváltások, a külsős passzai és nem mellesleg 1-2 szép gólt is lőtt. Egyértelműen az utóbbi hónapok legjobbja, és már ősszel is látszott mikor a pályán volt, hogy nagyon érzi ezt a játékot. Sokkal előbb meg kellett volna, hogy kapja a bizalmat. Ahogy itt írták előttem, Zidane-tól láttunk hasonló passzokat és Gutitól. Örülök, hogy van egy ilyen játékos a csapatban és nem Gago-kat kell nézegetni... Elé egy Suárez, mögé egy Vidal és hadd szóljon :sziv:

És ami a legjobb, azon a poszton ahol van, még 5-6 jó év simán benne van, ha nem több.

Avatar
tostao
Hozzászólások: 23
Csatlakozott: 2013. május 29., szerda 13:40

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: tostao » 2013. június 12., szerda 16:12

Én helyeslem, hogy Modrić nyerte ezt a díjat. Utána azt nyilatkozta, hogy ő maga Mandžukićra szavazott, és hogy nagyon örül, szakmabeliektől kapni az elismerést nagyon sokat jelent, Mario meg nem bánja, hiszen már annyi mindent nyert a szezonban.
Aki megnézi a Horvátország-Skóciát meg a Horvátország-Portugáliát, az megérti, miért voksoltak Modrićra.
A horvátok nullák voltak a skótok ellen pénteken, mikor Modrić nem játszott, hétfőn legalább középpályájuk volt, mert Modrić megszervezte, de védelmük és csatársoruk még mindig nem. (Mandžukić a skótok ellen játszott, Svájcba el se utazott.)
És vicces módon épp Modrić a legszerényebb meg a legcsendesebb az egész csapatban, többek között ezért is van az, hogy Srna a csk és nem ő. Srna rendet tart. Kell is. Mandžukić például (minden zsenialitása mellett) már akkor hihetetlenül arrogáns volt, mikor a Wolfsburgban játszott, el lehet képzelni, milyen most.
Vagy ott van Halilović, akiről néhol rebesgették, hogy érdekli a Madridot. Van a gyerekkel egy interjú az UEFA.com-on. Kérdés: Mit szólsz ahhoz, hogy Luka Modrićhoz, sőt Lionel Messihez hasonlítanak? Halilović: Túlzás. Messi egy másik bolygóról jött, Modrić pedig sokkal többet védekezik, mint én. [Leo Messi is something special, he is like from another planet, and Modrić is more of a defensive midfielder and I am more focussed on attack.] Portugálok ellen 40 percet játszott Halilović, volt egy szép kapura lövése, de tíz passzából kilenc ellenfélhez ment, és a portugálok úgy szerelték, ahogy nekik tetszett. Semmi baj, nyilvánvaló, hogy lesz ez még sokkal jobb is. Viszont lászott rajta, hogy baromi önző már most, akkor se ad be, ha nyolcan vannak előtte, és éppolyan nyilvánvaló, hogy ez meg egyre rosszabb lesz. (Eszünkbe ne jusson foglalkozni vele, a Dinamo amúgy is rengeteg pénzt akarna, inkább a canterával törődjünk, az anyagi különbözetet meg Ronci boldogságára fordíthatjuk.)
Ráadásul Modrićnak van stílusa. Láttam persze nála jobb középpályásokat, de az ő mozgása és játéka valami egészen eredeti. Azonnal fel lehet ismerni, és öröm nézni. (Majdnem mindig.) Mint a higany. A portugálok ellen is többször eltűnt három-négy pirosmezes között a labdával, aztán előkeveredett a kis kék a piros sűrűből, és a labda még mindig nála volt. Plusz rengeteget fut, alapvonaltól alapvonalig, és irgalmatlan sok mezőnymunkát végez (ami ugye nem olyan látványos, mint a gólszerzés).

Avatar
RaúlRealMadrid
Hozzászólások: 286
Csatlakozott: 2013. május 18., szombat 0:26
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. június 10., hétfő 22:12

Ma is egész jól nyomta Luka, nagyon szimpi a pali, pedig először nagyon nem volt az. :D Ja, és grat a díjhoz! :happy:

Avatar
Acewill
Hozzászólások: 311
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:34
Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: Acewill » 2013. június 10., hétfő 22:06

Hát nem tudom, Modric világszínvonalon játszott, amikor a pályán volt, csak hát ezaz, hogy drága portugál mesterünk nem volt rest a padon felejteni őt... Mandzukic meg biztos, hogy sikeresebb volt (ugye triplázás), de ha azt nézzük ki focizott jobban, nálam Modric.

Avatar
miró
Hozzászólások: 313
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 19:47
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 10., hétfő 18:17

Luka Modricot választották a 2012/13-as szezon legjobb horvát játékosának. A díjat a Horvát Labdarúgó Szövetség tagjainak, a horvát első osztály 12 edzőjének és a horvát válogatott játékosainak szavazatai alapján ítélték oda.
nagyon szeretem lukát,de mandzsukic sokkal jobban megérdemelte volna....
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Avatar
Monkey
Hozzászólások: 174
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 12:47
Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. június 10., hétfő 17:51

Luka Modricot választották a 2012/13-as szezon legjobb horvát játékosának. A díjat a Horvát Labdarúgó Szövetség tagjainak, a horvát első osztály 12 edzőjének és a horvát válogatott játékosainak szavazatai alapján ítélték oda.
Ez elég érdekes ennek fényében:

"A madridi Marca sportnapilap internetes oldalán arra kérte olvasóit, döntsék el, szerintük melyik Spanyolországba szerződő játékos okozta eddig a legkellemetlenebb meglepetést. Nos, az olvasók döntöttek: Luka Modric bizonyult 2012 legnagyobb átigazolási baklövésének a Primera Divisiónban"

Szerintem egyáltalán nem okozott csalódást Modric, akárhányszor lehetőséget kapott bizonyított az hogy edzői döntéek miatt keveset játszott már nem feltétlenűl rajta múlt.
Mondjuk azért Mandžukić 3 jelentős trófeát nyert idén a Bayernnel és nem kis részt vállalt az egész szezonban. Madridista létemre mondom hogy talán Ő jobban megérdemelte volna.

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 24., péntek 8:52

Ha eladjuk, új csapat, taktika (?), edző ide vagy oda, én máris nem fogok tudni annyira lelkesedni a következő projectért. Sőt. Alapemberek kell lennie, két sokat mozgó, futni bíró, labdával ügyes középpályással. Ezek után szinte mindegy, ki van előttük. De a legjobb CR, Benzema, Neymar lenne :mrgreen:
Merci Zizou!

Avatar
nmate
Hozzászólások: 13788
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:24
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 24., péntek 8:23

Kerlon írta:Nem tudom, de nekem amúgy annyira nem tűnik két lábasnak vagy nagyon szereti a jobb külit...
Ez két külön dolog. Sokan csak össze-vissza dobálóznak ezzel az egylábaskodós dologgal, gondoljátok át. Modric akkor használja a külit, amikor ideje van arra, vagy ütemtelenül tudja épp adni. Rengeteg olyan passza van, amit külsővel teljesen ütemtelenül csak úgy odabök és a védők le sem tudják reagálni, de a lendületben lévő, befutó játékos igen. Zidanenak voltak ilyenjei, meg Gutinak. De emellett ha kicsiben van játék, vagy kapásból el kell sütni a balost, nem ijed meg, beleteszi ballal.

Keretünk egyik legjobb játékosa, én is szerettem volna, hogy idejöjjön anno, de azt nem gondoltam volna, hogy év végére már így ki fog emelkedni :salute:

Avatar
adamzz
Hozzászólások: 638
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 12:19
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Sárospatak

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 24., péntek 8:02

Én a kezdetek óta "védem". Láttam már korábban angliában és onnan is ugyanúgy kiemelkedett mint itt.

Avatar
peti_madrid
Hozzászólások: 1255
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 7:28
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. május 24., péntek 7:55

R.M.C.F írta:Azt sokan elfeledik,hogy modric nem készült fel a szezonra,ami ezen a szinten nagyon nagy hátrány....egyéni edzés az kb annyit ér mint a szex egyedül.......teszed veszed de nem oda ahová kell.

Ennek ellenére JM hibája,vagy a kiépített alaptaktikája hibája hogy modric nem sokat játszott.

Na,de még engedjetek meg egy nem túl szimpatikus hozzászólást(ezek miatt is utál sok ember :rock: ), ősszel még itt, meg másutt is a nagy részének a véleménye az volt, hogy modric nem ide való.....alig volt itt pár ember aki meglátta benne mire képes,vagy akik már látták focizni és észlelték a tudását.

Pedig örült nála a labda minden érintésnél már ősszel is.
Teljesen egyetértek az egésszel, amit írtál. Emlékszem, hogy mennyi balhé volt abból, mikor ezt szajkóztuk páran, hogy kell ide ez a játékos. :salute:

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 8214
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 23., csütörtök 23:27

Nem tudom, de nekem amúgy annyira nem tűnik két lábasnak
volt már gólja ballal és jobbal is
az a lényeg, hogy ha olyan a helyzet, nem szégyelli használni a balost sem
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 23., csütörtök 22:51

Azt sokan elfeledik,hogy modric nem készült fel a szezonra,ami ezen a szinten nagyon nagy hátrány....egyéni edzés az kb annyit ér mint a szex egyedül.......teszed veszed de nem oda ahová kell.

Ennek ellenére JM hibája,vagy a kiépített alaptaktikája hibája hogy modric nem sokat játszott.

Na,de még engedjetek meg egy nem túl szimpatikus hozzászólást(ezek miatt is utál sok ember :rock: ), ősszel még itt, meg másutt is a nagy részének a véleménye az volt, hogy modric nem ide való.....alig volt itt pár ember aki meglátta benne mire képes,vagy akik már látták focizni és észlelték a tudását.

Pedig örült nála a labda minden érintésnél már ősszel is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27916
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 23., csütörtök 20:02

Nem tudom, de nekem amúgy annyira nem tűnik két lábasnak vagy nagyon szereti a jobb külit... Mondjuk számomra ez nem mérvadó, mert megoldja. Ami szembetűnő az a dinamikája. Nagyon jól vált ütemet és kell az ilyen fürge sokat mozgó játékos a középpályán. Ráadásul van agya a játékhoz... Szerintem se fog távozni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 3451
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 23., csütörtök 19:38

Az látszott rajta, hogy 2 lábas, ügyes, meg tudja tartani a labdát, de azt nem bizonyította be, hogy ebből a keretből is kiemelkedik. (mielőtt valaki nekem ugrik... Igen én is láttam a meccseket, és vannak zseniális dolgai, de szerintem a teljesítménye kb. az első éves Özil teljesítményével volt egyenlő, vagy még talán kicsit el is maradt attól. Modric egyénileg jobb játékos, mint Özil, ez nem új keletű, de azt is látni kell, hogy ő sem tud a meccseken egyenletes teljesítményt nyújtani. Mielőtt pedig valaki azzal jönne, hogy de hát Mou nem játszatta eleget... Dehogynem, kapott elég lehetőséget. Sokszor volt kezdő, eleget játszott, hogy formában legyen.)
Az elmúlt két hónapban stabil kezdő volt, Mourinhonál is, simán, mert a legjobb teljesítményt nyújtotta talán a csapatból ebben az időszakban. Simán kiemelkedett a középpályánkról, de a csapatból is. Eleve középpályásként kicsit nehéz is kiemelkedni, de neki sikerült az utóbbi hónapokban.
Egy másodpercig nem aggódom azon, hogy eladjuk, bárki is lesz az edző.

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 23., csütörtök 16:42

nem fogják eladni.
Erre azért nem mernék fogadni. Nem volt rossz idén, de nem is volt látványos, amit csinált. Lehet edzőbát szidni, de nem véletlen, hogy nem volt alapember Modric. Sokat játszott az igaz, de stabil kezdő nem vált belőle, méghozzá azért nem, mert ugyanúgy hajlamos eltűnni a meccseken, mint Özil. Az látszott rajta, hogy 2 lábas, ügyes, meg tudja tartani a labdát, de azt nem bizonyította be, hogy ebből a keretből is kiemelkedik. (mielőtt valaki nekem ugrik... Igen én is láttam a meccseket, és vannak zseniális dolgai, de szerintem a teljesítménye kb. az első éves Özil teljesítményével volt egyenlő, vagy még talán kicsit el is maradt attól. Modric egyénileg jobb játékos, mint Özil, ez nem új keletű, de azt is látni kell, hogy ő sem tud a meccseken egyenletes teljesítményt nyújtani. Mielőtt pedig valaki azzal jönne, hogy de hát Mou nem játszatta eleget... Dehogynem, kapott elég lehetőséget. Sokszor volt kezdő, eleget játszott, hogy formában legyen.)

Ha Ancelotti lesz az edző, akkor nyilván marad, mert Carlonak rajta volt tavaly a kívánságlistáján.

Avatar
Kercsó
Hozzászólások: 3932
Csatlakozott: 2013. április 19., péntek 12:56
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 23., csütörtök 16:19

butaság az egész.
nem fogják eladni.
látja Perez is, hogy ő a jövő Realjának egy alappillére lesz.
#whatisyourexcuse

"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

papinho
Hozzászólások: 7
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 0:42
Kedvenc játékosaid: Zidane, Zola, Raul, CR
Kedvenc csapatod: csakaMadrid

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: papinho » 2013. május 23., csütörtök 16:16

nem is értem komolyan..oké, hogy kell a klikk,meg az olvasószám, de számomra ennél nagyobb hülyeséget nem is írhattak volna. miért adnánk el? az egyik legjobb pléjerünk. és ha ezt mi laikus szurkolók is egyöntetűen látjuk, képtelenség h a vezetőség ne érzékelné. ha meg rám cáfolnak,és pénzzé teszik... :cens:
de számomra ez tényleg elképzelhetetlen.

Avatar
peti_madrid
Hozzászólások: 1255
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 7:28
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

Re: Luka Modric - 19

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. május 23., csütörtök 15:44

Na, ha lehet hinni annak, hogy Ancelotti lesz az edző jövőre és igaz az, ami a rövidhírekben megjelent, akkor én meg is nyugodtam, mert akkor tuti kezdőként számolhatunk a kis horváttal jövőre (és azután is). JEEE


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 82 regisztrált és 0 vendég