Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Nálad ki lenne az első számú tizenegyes rúgó?

A szavazás 2024. február 26., hétfő 16:59-kor befejeződött.

Bellingham
73
71%
Carvajal
1
1%
Kroos
19
18%
Rodrygo
2
2%
Valverde
4
4%
Vinicius
4
4%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma: 103

Avatar
wZoLee7
Hozzászólások: 13044
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 13:36
Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tartózkodási hely: SK

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. február 16., péntek 10:30

En nem szeretem Casemiro jatekat, de nem tehet arrol h allandoan nyomatva van. Ennyire kepes, a vak is latja, probaljuk arra hasznalni amiben jo, veszelyes jatek de csak nyertunk vele par bl t. ZZ ha lemeri venni vagy bdm kezdetni amikor nem kell, nagyot lephetunk elore, de van amikor a kemenykedo, oda lepegeto stilusa kell. Neymarnak sem izlett hogy a meccs elso 10-20 perceben megmutattak neki mire szamitson

rashidm
Hozzászólások: 4538
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 22:43
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 16., péntek 10:24

Ez mind szép és jó hogy leírtad Babinho, DE sztem Case alkalmatlan erre a feladatra. Fejben lassú és körülményes, és láthatjuk ha nagyobb sebességi fokozatba kapcsol az ellen vagy mi, már gondok vannak. Nem egyszer volt olyan hogy elmélázott aztán elvették a labdát, a saját térfelünkön. Az más kérdés hogy nem lett belőle semmi. A védőmunkájával sem vagyok teljes mértékben megelégedve.

Ha össze lehetne gyúrni Case harciasságát+Kova dinamikáját+Modric eszét, akkor meg lenne a tökéletes playa középre.

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62624
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 16., péntek 10:19

Ramioli írta:Jönni fognak mint a meszes a visszavágòn, meg kell őket kontrázni szépen ahogy illik, sok terület lesz ez egészen biztos mert kockáztattniuk kell , el kell rakni pár gòlt az fc Hollywoodnak mert már megint bìròzás megy, ùgy látszik nem divat már az ellenfelet elismerni :-@
Nem érzem, hogy ész nélkül jönniük kell, mivel nem kaphatnak gólt és "csak" két gólt kell rúgni nekik. Várhatóan az elejét meg akarják nyomni, ahogy mi szoktuk, ott kell meglepni őket. Reméjük a sejk nem tudott belépni a netbankba. :coffee:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Ramioli
Hozzászólások: 925
Csatlakozott: 2014. március 23., vasárnap 17:37
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2018. február 16., péntek 10:18

Jönni fognak mint a meszes a visszavágòn, meg kell őket kontrázni szépen ahogy illik, sok terület lesz ez egészen biztos mert kockáztattniuk kell , el kell rakni pár gòlt az fc Hollywoodnak mert már megint bìròzás megy, ùgy látszik nem divat már az ellenfelet elismerni :-@

Avatar
Babinho
Hozzászólások: 3140
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:21

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. február 16., péntek 9:50

Kerlon személyeskedés ne vedd, de te minden hitelességed eljátszod Casemiroval... :mrgreen: Mindenbe belekötsz, jobb lenne leírnád (hetente 1x elég lenne), hogy utálod mint a szart, ezt az elemezgetést hagyd el, mert ez nem objektív, és szemmel láthatóan nem is igazán érted a lényegét. Teljesen szimpátia függővé teszed, hogy ki az aki taktikai utasítást követ, vagy éppen lézeng a pályán. Nem minden fekete vagy fehér.
De reagálnék a mondandóra is, kikötve az elején, hogy sem casemirofan nem vagyok, és még csak állást sem foglalok mellette, hogy kell vagy nem kell, de az elmúlt évekből bárkit is ilyen szinten lehúzni a keret 15. legfontosabb játékosából nevetséges a mutatott játékunkat és a trófeákat figyelembe véve. Ezek közül a játékosok közül MINDENKI bebizonyította, hogy helye van a csapatban, és sokan a megérdemelt pozícióban. Mert a játék, a tények magukért beszélnek (ide orvosi papír nem kell.... :mrgreen: ), a feltételezések, főleg a közhely puffogtatások mennek a lecsóba. Az egyetlen vitás kérdés vele kapcsolatban, az Kovacic személye, de ezt a kérdést Zidane eldöntötte, meg éppen Kovacicnak még ideje is van, ez majd alakul valahová. De a gyerek idén semmiképp nem vett meg senkit a teljesítményével, ez biztos.
No.
De nem megy vissza 3. védőnek, hanem érthetetlen módon fellép. Casemiro többnyire el sem kéri, nem is helyezkedik úgy a legtöbb esetben. Gyors labda kihozatalra se alkalmas, mert lassú és körülményes.
Nincs olyan, hogy minden ellenfél ellen, minden védekezési szituációban ugyanúgy helyezkednek a játékosaink, és ez igaz támadásban is. Casemiro, amikor nagyobb a nyomás és mélyebben védekezünk akkor sokszor belép a védelembe 3. belső védőnek. Általában szögleteknél is, vagy azoknál a szituknál amikor Ramosék mennek fel fejelni, ő marad hátul a védelemben, de ez is evidens. Gyors labdakihozatalra meg nem alkalmas, mármint ha Kovacic féle megindulásokra gondolsz, de nem hiszem, hogy túl sok olyan alkalomra emlékezhetnénk, amikor ő akart meglódulni a kontrával. Gyönyűren teszi le ilyenkor Modricéknak, vagy nyújtja meg a szél felé hosszú labdával. (ebben world class, iszonyú pontosak a hosszú labdái). Az pedig, hogy támadásonál AMIKOR fellép Modricék elé...már megbocsáss, hogy így kérdezem. De te hogy a büdös picsába nem érted ezzel mi a cél? Amikor támadunk és a védelem is magasan helyezkedik, akkor Ramos és Varane is megbízhatóan bevonható a labdajáratásba, jól helyezkednek és azt az 1-2 fenn maradó ellenfél támadót biztosítják, hogy ne indulhassanak meg. A védelem előtt pedig Modric és Kroos cikázik, kéri el, teszi le a többieknek, forog a csapat. Itt mi a fenét kellene csinálni Casenak? Hát nem neki kell szervezni a játékot, ezért lép fel EGY sort, hogy védőt foglaljon, húzzon el, területet játszon meg. Ezt mindenkinél látjuk, Isconál, Benzemánál, csak nála nem? Nem az a feladata, hogy ha már ott van, rájátszuk a labdát. Te fociztál valaha? EZT ÍGY KELL CSINÁLNI. És azt is higyjük el, hogy ezt nem partizán akció keretében valósítja meg évről-évre...Zidane kérése ez. Zidane alapvető és helyes kérése ez...
De idén egyébként a szélsők (Ronaldo-Bale) megszűnésével, Kroos és Modric többet segít a bekkeknek így a szélebbre és előrébb helyezkednek sokszor, ilyenkor Case NEM LÉP fel.
Na én nem várom el tőle, hogy mindent megakadályozzon, hanem hogy a helyén legyen. Sokszor nincs ott és ez a bosszantó. A másik meg, hogy lendületből elég könnyen megverik, mert darabos. "Kamion".
Amellett, hogy látjuk a fizikai korlátait amik egyértelműek és nem elvitathatóak....de van olyan élőlény a világon, akit lendületből nem nehéz megverni??? Mindenki megverhető lendületből egy nagy pályán, ugyanis a lendület feltételezi azt is, hogy van terület hozzá, gyorsítani. Ez közhely neharagudj.
Az meg hogy nincs a helyén. Pont ott van ahol Zidane kéri. Pont azt teszi, amiben a legjobb, nem vállal többet, nem akar többet. Ebben a posztban mindig is benne lesz a hiba. Hiszen vkp-ként nem játszhatsz áthatolhatatlan falat egyedül egy pályafutáson át. Kroosék területet védenek és tolódnak a legtöbb esetben, amit Casemiro nagyon jó szinkronban követ a legtöbb esetben. És az ő feladata és készsége, hogy adott esetben szereljen, kövesse a labdást. Ebben benne van a hiba. Lehetne ott bakayoko, kanté, fabinho, paulinho meg akárki. Jobban ezt a posztot nem tudom, hogy le lehet e hozni. Meccsenként talán. De az elmúlt 3 évben a faszi kihozta magából a maxot, amik egy többszörös BL győztes csapat alap KP-sává tették. És a szerepére! szükség van Kroosék mellett. Mindenki ezért sírt korábban. Meglett, és jöttek a trófeák.
Kroos első évében a német játszott a legmélyebben Xabi alonso posztján, ez ugye 14/15-ös szezon ha jól emlékszem, a decima után. Hát egész évben átjáró ház volt a középpályánk, Kroosék (és Kroos jelenlegi posztján Isco) sorra maradtak le az ellenfél kp-járól, bele is bukott Ancelotti. Aztán Benitez berakta Caset és meglett a stabilitás, csak játékban volt kevés. Aztán Zidane Kroos-Modric duót fejlesztette tökéletesre, Kroosnak több szervező és támadó feladatot adva, Case pedig tehermentesített. Aztán? History. Ekkor sikerült a Xabi okozta űrt betölteni.
Nem fikázom 2 éve, mert tavaly, amikor a szélső védők és a csapat hozta a meccseket, akkor elbírta a játékát. Idén nem és továbbra is ő és a pozíciója a pályán az, amin lehetne a jelenlegi keretadta lehetőségekkel változtatni.
De. Fikázod 2 éve, ahol csak éred, napról napra, ezt fogadjuk el :) Ha beismernéd, amit mindenki lát, talán hitelesebb lenne a mondanivalód vele kapcsolatban.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 16., péntek 9:10

poronty írta:
Az, hogy visszamegy 3. védőnek, ha a két szélsővédő fellép evidens dolog. Az, hogy Kroos-Lukita vagy sokszor Isco visszalép, hogy felhozzák a labdát nekem inkább tűnik Zizu ötletének, mint annak, hogy Case szarik az egészbe. Nem tudom miért csinálják ezt, annyit Case is tud, hogy elkéri a labdát Ramos-tól és ad egy 10 méteres előre vagy odalpasszt valamelyik játékosunknak. Én is leizzadok sokszor mikor, Case megkapja a labdát és jön a presszing, sokszor el is adja amatőr módra, szerencsére eddig nem nagyon basztunk rá.
De nem megy vissza 3. védőnek, hanem érthetetlen módon fellép. Casemiro többnyire el sem kéri, nem is helyezkedik úgy a legtöbb esetben. Gyors labda kihozatalra se alkalmas, mert lassú és körülményes.
poronty írta:Támadásban nem is kéne semmit csinálnia szerintem. Ha marad a seggén hátul, akkor is ott van a két világklasszis középpályás előtte, a két világklasszis szélsővédő oldalt meg a támadó trió az aranylabdás CR-rel. Ennek a 7 embernek alapesetben meccseket kéne nyernie függetlenül attól, hogy Case segít a támadásban vagy nem. Idén is megvoltak helyzetek dögivel csak kimaradtak.
Támadásban többnyire nem is csinál semmit se, de mégis magasan helyezkedik (értsd vonalban Toniékkal vagy még előttük is). Ha fellép, akkor sem a megjátszható kategória + szűkterületen zavarba jön, ahogy az előző bekezdésben is írtad. Vagy jobb esetben visszapasszolja annak, aki vele szemben áll. Pont azért kellene visszamardnia, hogy megjátssza a két világklasszis középpályásunkat, akik nem jönnek zavarban a fentebb említett szituációban, de játékszervező képessége se túl sok van, illetve lassú és körülményes. Plusz azért kéne visszamaradnia, hogy a gyors ellentámadásokat megakadályozza (labdaszerzés, tisztázás, falt whatever), de ugye feljebb helyezkedik Krooséknál, ahol meg letámadni kellene, de ahhoz is lassú és darabos.
poronty írta:Nekem, ami nem tetszik, hogy mindenki a nyakába varrja, hogy a kontrákat neki kell egyedül megállítania, mert a ő védekező típusú játékosa középpályán. Egyedül senki nem fog minden meccsen kivédekezni minden kontrát, még Kanté sem. Sokan elvárják, hogy szereljen jobb bekkbe meg bal bekkbe meg a középpálya közepén állítsa meg a tempó meg emberfölényben jövő kontrákat. Ha meg nem sikerül akkor jön a "kamionozás" meg a "mi a fasznak van a pályán" kommentek.
Na én nem várom el tőle, hogy mindent megakadályozzon, hanem hogy a helyén legyen. Sokszor nincs ott és ez a bosszantó. A másik meg, hogy lendületből elég könnyen megverik, mert darabos. "Kamion".
poronty írta:Amikor ment a letámadás és jól működött tegnap is, akkor hozzá se tudott szagolni a meccshez a PSG, de ezt nem lehet 90 percig csinálni. A második félidőben kijött, hogy próbáltuk csinálni a letámadást, de kifulladt a csapat, mindenhonnan egy picivel lekéstt és 3-4 passzal átjöttek rajtunk. és ilyenkor szeretné mindenki, hogy Case állítsa meg ezeket...nem tudja sajnos, ahogy nagyjából senki sem. Ha kifullad a csapat visszakéne állni stabil csapatvédekezésre meg jegelni a labdát, aztán, ha van erő újra letámadni.

Ebben egyetértek. Ha visszaállunk és szűkítjük a területet, akkor Casemiro tökéletes ember a védelem elé, mert nem tudják lendületből megverni és odalép keményen és tisztáz. Gyakorlatilag a mostani meccsen is 20 percben tudtuk kamatoztatni a tudását. Ezért mondtam mindig, hogy biztos előny tudatában mindig jöhetne erre a szerepre, de az alaptaktikában nem szabadna nélkülözhetetlenként berakni a középpályára, mert több a hátránya, mint az előnye.

Nem fikázom 2 éve, mert tavaly, amikor a szélső védők és a csapat hozta a meccseket, akkor elbírta a játékát. Idén nem és továbbra is ő és a pozíciója a pályán az, amin lehetne a jelenlegi keretadta lehetőségekkel változtatni.
BlancoMark írta:http://www.marca.com/en/football/real-m ... b4581.html

Brutalis, hogy mennyivel megdolt az idei rekord. Na meg Kroos. :ozil:
Ez gyakorlatilag plusz 1 embert jelent.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
TheBull6
Hozzászólások: 2034
Csatlakozott: 2013. szeptember 2., hétfő 0:07

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2018. február 16., péntek 6:53

wZoLee7 írta:Az egyertelmu, hogy a labda kihozataloknal szandekosan van kihagyva a jatekbol, nem egyszer elkocog a labdas ember elolvan es teret hagy a visszalepo tarsaknak
Engem az húz fel amikor csak all középen a passzsav közepén és épp Kroosnak vagy Modricnak tolnia kell még kettőt h üres sávot találjon és eltudja passzolni Case mellett. Ezt ugye ki lehetne küszöbölni azzal ha rapasszolod akkor nem visszapasszolna neked egyből (néha még pontatlanul is) hanem átvenné aztán keresne egy másik társat. Csak ehhez sajnos lassú a mozgása, meg néha a gondolkodása is. :/

Avatar
BlancoMark
Hozzászólások: 4803
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 19:57

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. február 16., péntek 0:43

http://www.marca.com/en/football/real-m ... b4581.html

Brutalis, hogy mennyivel megdolt az idei rekord. Na meg Kroos. :ozil:

Avatar
wZoLee7
Hozzászólások: 13044
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 13:36
Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tartózkodási hely: SK

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. február 15., csütörtök 23:09

Az egyertelmu, hogy a labda kihozataloknal szandekosan van kihagyva a jatekbol, nem egyszer elkocog a labdas ember elolvan es teret hagy a visszalepo tarsaknak

Avatar
reeed_ati
Hozzászólások: 2730
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:23
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. február 15., csütörtök 22:54

Aki szerintem még brutál meccset hozott le tegnap, az Rabiot. Nem feltétlen a gólja miatt, de eszméletlen mit robotolt, mindenhol ott volt, ha megszerezte, utána okosan meg is tudta játszani.
Csapkodtam is itt a meccs alatt, hogy nem hiszem el, hogy még a friss arcokkal is simán tartja a lépést..
Ha nem a péesgében lenne, simán hoznám.
Bár ha pár év múlva ráun párizsra, résen kéne lenni.
Kellenek a minőségi melós arcok is, gyorsaságban és a labda megjátszásában szintekkel Kázmér felett. Nem bántani akarom ezzel a brazilt, csak ott szerintem tudnánk erősödni.

poronty
Hozzászólások: 2712
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 21:59
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Courtois
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: poronty » 2018. február 15., csütörtök 18:32

Én még mondok pár dolgot: brutál szarul helyezkedik (rendre bemászik 3. kh-nek, teret adva a támadó kp-nak, illetve Modricék elé mászkál, szintén ugyan az az eredmény), sprintelni még soha nem láttam (ha megverik is csak kocog visszafelé, szarik az alkotmányra a VKP), folyamatosan kínos, veszélyes helyzetbe hozza a társakat (pl tegnap labdakihozatalnál Ramos nyakán az ember, éppen hogy oda tudja passzolni Case-nek, az meg azzal a lendülettel visszabassza neki, a kh-nek, akinek a nyakán ott a támadó), rendre keveset mutatja magát (labdakihozatalnál általában egy lépést sem tesz, hogy meg lehessen játszani, inkább mutogat). Támadásban semmit nem tesz hozzá, mert ha netán labdát vesztünk, a kontrát ritkán tudja megakadályozni a lassúsága miatt, mellesleg a Modric-Kroos kettősnek kell visszajárkálni labdáért, majd felvinni a labdát és még helyzetbe is hozni a támadókat (és még emellett sokan elvárják, hogy a védekezésben is sokkal jobban jeleskedjenek, mert a vkp épp kalandozik valahol). Nagyon sok sebből vérzik az ember amellett, hogy egy fontos taktikai eleme a csapatnak (vagyis annak kellene lennie), aki túl van képzelve. Az érdemeit nem kell elvenni, nagyon jól tudja csinálni azt, amit csinál, de sokszor nélküle előrébb lehetne a csapat. Tegnap gyakorlatilag majdnem infarktust kaptam, mikor megláttam, hogy kik jönnek be cserének, azt hittem Luka jön le és összeáll a Case-Kroos páros, de szerencsére ZZ meglepett :D
Az, hogy visszamegy 3. védőnek, ha a két szélsővédő fellép evidens dolog. Az, hogy Kroos-Lukita vagy sokszor Isco visszalép, hogy felhozzák a labdát nekem inkább tűnik Zizu ötletének, mint annak, hogy Case szarik az egészbe. Nem tudom miért csinálják ezt, annyit Case is tud, hogy elkéri a labdát Ramos-tól és ad egy 10 méteres előre vagy odalpasszt valamelyik játékosunknak. Én is leizzadok sokszor mikor, Case megkapja a labdát és jön a presszing, sokszor el is adja amatőr módra, szerencsére eddig nem nagyon basztunk rá.

Támadásban nem is kéne semmit csinálnia szerintem. Ha marad a seggén hátul, akkor is ott van a két világklasszis középpályás előtte, a két világklasszis szélsővédő oldalt meg a támadó trió az aranylabdás CR-rel. Ennek a 7 embernek alapesetben meccseket kéne nyernie függetlenül attól, hogy Case segít a támadásban vagy nem. Idén is megvoltak helyzetek dögivel csak kimaradtak.

Nekem, ami nem tetszik, hogy mindenki a nyakába varrja, hogy a kontrákat neki kell egyedül megállítania, mert a ő védekező típusú játékosa középpályán. Egyedül senki nem fog minden meccsen kivédekezni minden kontrát, még Kanté sem. Sokan elvárják, hogy szereljen jobb bekkbe meg bal bekkbe meg a középpálya közepén állítsa meg a tempó meg emberfölényben jövő kontrákat. Ha meg nem sikerül akkor jön a "kamionozás" meg a "mi a fasznak van a pályán" kommentek.

Amikor ment a letámadás és jól működött tegnap is, akkor hozzá se tudott szagolni a meccshez a PSG, de ezt nem lehet 90 percig csinálni. A második félidőben kijött, hogy próbáltuk csinálni a letámadást, de kifulladt a csapat, mindenhonnan egy picivel lekéstt és 3-4 passzal átjöttek rajtunk. és ilyenkor szeretné mindenki, hogy Case állítsa meg ezeket...nem tudja sajnos, ahogy nagyjából senki sem. Ha kifullad a csapat visszakéne állni stabil csapatvédekezésre meg jegelni a labdát, aztán, ha van erő újra letámadni.
--------------Körte
Hakimi-Militao-van de Ven-Davies
------Emery------Camavinga
Saka------Bellingham------Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62624
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 15., csütörtök 18:11

Örülök hogy a stand up Magyaroszági jövője biztosítva van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

primrose
Hozzászólások: 1356
Csatlakozott: 2013. augusztus 27., kedd 1:12
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: primrose » 2018. február 15., csütörtök 18:06

nem nem ő a legjobb labdanélküli és gól nélküli csatár :mrgreen:
KAK. :lol:
But he is a good boy...

kiserik
Hozzászólások: 5749
Csatlakozott: 2016. március 14., hétfő 9:23

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. február 15., csütörtök 18:06

poronty írta:
Nem írom, mert te csak annyit látsz, hogy szerelt 15-20-at meg hát úgysem mondok újat. Aztán meg ellen rinyálsz meg "A Benzema meg az Isco is szar".
Miért szoktál bármi újat mondani? "Lassú, körülményes, labdával ügyetlen, támadásban -1 ember, úgy fordul, mint egy kamion, miatta nem támad a csapat, miatta ívelgetünk folyton" és 2 éve ezt tolod minden meccse előtt-után-közben.

A Benzema topikba leírtad, hogy senki ne vegye elő Benzemát, mert alájátszott CR-nek éveken keresztül és nyertünk egy csomó mindent. Casemiro ugyanúgy Modric meg Kroos alájátszik mióta itt van és nyertünk vele a kezdőben 2 BL-t, 1 bajnoksgot meg több kisebb kupát és nehezdre esik nem belerúgni minden adandó alkalommal mikor valami rosszat csinál.
Én még mondok pár dolgot: brutál szarul helyezkedik (rendre bemászik 3. kh-nek, teret adva a támadó kp-nak, illetve Modricék elé mászkál, szintén ugyan az az eredmény), sprintelni még soha nem láttam (ha megverik is csak kocog visszafelé, szarik az alkotmányra a VKP), folyamatosan kínos, veszélyes helyzetbe hozza a társakat (pl tegnap labdakihozatalnál Ramos nyakán az ember, éppen hogy oda tudja passzolni Case-nek, az meg azzal a lendülettel visszabassza neki, a kh-nek, akinek a nyakán ott a támadó), rendre keveset mutatja magát (labdakihozatalnál általában egy lépést sem tesz, hogy meg lehessen játszani, inkább mutogat). Támadásban semmit nem tesz hozzá, mert ha netán labdát vesztünk, a kontrát ritkán tudja megakadályozni a lassúsága miatt, mellesleg a Modric-Kroos kettősnek kell visszajárkálni labdáért, majd felvinni a labdát és még helyzetbe is hozni a támadókat (és még emellett sokan elvárják, hogy a védekezésben is sokkal jobban jeleskedjenek, mert a vkp épp kalandozik valahol). Nagyon sok sebből vérzik az ember amellett, hogy egy fontos taktikai eleme a csapatnak (vagyis annak kellene lennie), aki túl van képzelve. Az érdemeit nem kell elvenni, nagyon jól tudja csinálni azt, amit csinál, de sokszor nélküle előrébb lehetne a csapat. Tegnap gyakorlatilag majdnem infarktust kaptam, mikor megláttam, hogy kik jönnek be cserének, azt hittem Luka jön le és összeáll a Case-Kroos páros, de szerencsére ZZ meglepett :D

Avatar
RaúlCF
Hozzászólások: 5087
Csatlakozott: 2013. április 29., hétfő 13:10
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Marcelo, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. február 15., csütörtök 17:48

H.E.H.E. írta:
Realista24 írta:https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5B132BA9

Ilyenkor látszik, hogy mennyire fontos egy olyan ember szerepe, mint Karim. És igen, lehet fikázni, lehet anyázni őt, de tegnap is majd' 10km-t tett a lábába, folyamatosan mozgott, tereket nyitott. Bejött Bale, nulla mozgás, statikussá is váltunk elől, persze fáradt is Cé, de Bale miben? Aztán bejött megint két futni tudó és jól mozgó ember, meg is lett az eredménye.
benzema öezil után a második legjobb labda nélküli irányító?






:mrgreen:
nem nem ő a legjobb labdanélküli és gól nélküli csatár :mrgreen:

Avatar
H.E.H.E.
Hozzászólások: 4600
Csatlakozott: 2017. január 20., péntek 11:11
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 15., csütörtök 17:47

Realista24 írta:https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5B132BA9

Ilyenkor látszik, hogy mennyire fontos egy olyan ember szerepe, mint Karim. És igen, lehet fikázni, lehet anyázni őt, de tegnap is majd' 10km-t tett a lábába, folyamatosan mozgott, tereket nyitott. Bejött Bale, nulla mozgás, statikussá is váltunk elől, persze fáradt is Cé, de Bale miben? Aztán bejött megint két futni tudó és jól mozgó ember, meg is lett az eredménye.
benzema öezil után a második legjobb labda nélküli irányító?






:mrgreen:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

poronty
Hozzászólások: 2712
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 21:59
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Courtois
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: poronty » 2018. február 15., csütörtök 17:26

Nem írom, mert te csak annyit látsz, hogy szerelt 15-20-at meg hát úgysem mondok újat. Aztán meg ellen rinyálsz meg "A Benzema meg az Isco is szar".
Miért szoktál bármi újat mondani? "Lassú, körülményes, labdával ügyetlen, támadásban -1 ember, úgy fordul, mint egy kamion, miatta nem támad a csapat, miatta ívelgetünk folyton" és 2 éve ezt tolod minden meccse előtt-után-közben.

A Benzema topikba leírtad, hogy senki ne vegye elő Benzemát, mert alájátszott CR-nek éveken keresztül és nyertünk egy csomó mindent. Casemiro ugyanúgy Modric meg Kroos alájátszik mióta itt van és nyertünk vele a kezdőben 2 BL-t, 1 bajnoksgot meg több kisebb kupát és nehezdre esik nem belerúgni minden adandó alkalommal mikor valami rosszat csinál.
--------------Körte
Hakimi-Militao-van de Ven-Davies
------Emery------Camavinga
Saka------Bellingham------Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 15., csütörtök 17:17

poronty írta:
Nem akarok belemenni, mert felesleges.
Nyugodtan írd le. Újat úgyse fogsz mondani, mióta itt van ugyanazért rinyálsz 2 éve.
Nem írom, mert te csak annyit látsz, hogy szerelt 15-20-at meg hát úgysem mondok újat. Aztán meg ellen rinyálsz meg "A Benzema meg az Isco is szar".
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

poronty
Hozzászólások: 2712
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 21:59
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Courtois
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: poronty » 2018. február 15., csütörtök 17:10

Nem akarok belemenni, mert felesleges.
Nyugodtan írd le. Újat úgyse fogsz mondani, mióta itt van ugyanazért rinyálsz 2 éve.
--------------Körte
Hakimi-Militao-van de Ven-Davies
------Emery------Camavinga
Saka------Bellingham------Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 15., csütörtök 17:09

Egy kibaszott idéző mester vagyok. leírom, hogy Casemiro és megjelenik. :mrgreen:

Nem akarok belemenni, mert felesleges.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 88 regisztrált és 0 vendég