Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
Avatar
tibi18
Hozzászólások: 1011
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 21:13
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2018. augusztus 20., hétfő 10:09

kiserik írta:Értsétek is amit ír az ember. Kerlon jól írta, kummára nem vagyunk direktek, a kaput alig támadjuk. 10 kapura lövés összesen a Getafe ellen. Mindkét gólunk az ellenfél óriási hibájából eredt. Nagyon szép a játék, labdabiztos adogatás, majd beadás, de továbbra sincs a keretben csak 1 db csatár, az meg Mayoral. Karim egész nyáron Lope rendelkezésére állt. Elvileg ő a Real Madrid kezdő (és egyetlen értelmes) csatára, erre mit látunk tőle 2 meccs alatt: az ideje nagy részét az oldalvonal mellett tölti, középen meg üresen áll az ellenfél 16-osa a kaput meg hírből se veszélyeztetjük. 3 lövésnél tart 240 perc alatt. Ez megint nem Karim szidása, akkor inkább azt hoztam volna fel, hogy kevesebbet volt játékban, mint Navas, hanem az, hogy a vezetőség hogyan gondolja azt komolyan, hogy csatár nélkül megyünk neki az idénynek? Én kb most már ott tartok, hogy KELL egy csatár a kezdőbe. Nem kell kezdőszint, de csatár legyen, csatárként viselkedjen. Karim jöhet egyel hátrébb, vagy ki a szélre, de az, hogy passzolgatunk 90 percen keresztül bízva abban, hogy hibázik az ellenfél, nem biztos, hogy kifizetődő lesz hosszú távon.
Értem én, amit írsz, de akkor nem Karimba kell beleállni. Menj át a "Taktikai háború" topikba és szídd az edzőt, vagy a taktikát.
Hiába írjátok le 800x, hogy Karim az egyetlen csatár és nem fejez be, nem ő a legveszélyesebb a kapu előtt. Ha nem látjátok, hogy sok-sok éve nem az a Madrid játéka, hogy a legelső ember robbanjon a kapu elé és nyomják labdával, hogy mindent bepiszkáljon.. Tök mindegy, hogy Mayoral vagy Lewandowski lesz ott, nem ez a feladat.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27843
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 20., hétfő 10:02

istimester írta:Továbbra is az a gond, hogy kevés időt tölt a kapu előterében. Itt a csapat aktivitása, a három belső bunkót leszámítva. Ez rendszerszintű probléma és sokkal jobb idejekorán kezelni, mintha újra januárban oltanánk tüzet.
Az az igazság, hogy remekül játszik, de a sok elmozgás, visszalépés, amivel emberelőnyt teremt a középpályán az annyira jó, hogy magabiztosan tartsuk a labdát, de a 20 méterre az ellenfél kapujától elfogyunk, mert Bale és Asensio nem lép be a helyére, ahol megindulhatnánk. A másik kicsit problémás téma számomra, hogy még mindig Marcelo oldalát erőltetjük orrba szájba.

Egy MBappe amúgy tényleg megoldana mindent. És szerintem egy 442 is.

És amúgy ezt mondtam. Lehet 1-0, 2-0ákkal le tudjuk simázni a LaLiga mezőnyt, mert Lopetegui focija nem lesz rossz, ha kiforr és valaki mindig betalál, de nagyon hiányzik elöről egy kaput folyamatosan támadó játékos. Bale ehhez túlkényelmes, Asensio meg Benzema meg inkább visszalépnek és kevesebbet mennek a kapu felé.

Amúgy Benzema tegnap szerintem nagyon jól tette-vette. Kár, hogy helyzetekben, lövésekben nem hoztunk többet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
istimester
rex madridistae
Hozzászólások: 3269
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 13:22
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC
Tartózkodási hely: Felvidék

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: istimester » 2018. augusztus 20., hétfő 9:41

Továbbra is az a gond, hogy kevés időt tölt a kapu előterében. Itt a csapat aktivitása, a három belső bunkót leszámítva. Ez rendszerszintű probléma és sokkal jobb idejekorán kezelni, mintha újra januárban oltanánk tüzet.

kiserik
Hozzászólások: 5748
Csatlakozott: 2016. március 14., hétfő 9:23

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. augusztus 20., hétfő 9:37

Értsétek is amit ír az ember. Kerlon jól írta, kummára nem vagyunk direktek, a kaput alig támadjuk. 10 kapura lövés összesen a Getafe ellen. Mindkét gólunk az ellenfél óriási hibájából eredt. Nagyon szép a játék, labdabiztos adogatás, majd beadás, de továbbra sincs a keretben csak 1 db csatár, az meg Mayoral. Karim egész nyáron Lope rendelkezésére állt. Elvileg ő a Real Madrid kezdő (és egyetlen értelmes) csatára, erre mit látunk tőle 2 meccs alatt: az ideje nagy részét az oldalvonal mellett tölti, középen meg üresen áll az ellenfél 16-osa a kaput meg hírből se veszélyeztetjük. 3 lövésnél tart 240 perc alatt. Ez megint nem Karim szidása, akkor inkább azt hoztam volna fel, hogy kevesebbet volt játékban, mint Navas, hanem az, hogy a vezetőség hogyan gondolja azt komolyan, hogy csatár nélkül megyünk neki az idénynek? Én kb most már ott tartok, hogy KELL egy csatár a kezdőbe. Nem kell kezdőszint, de csatár legyen, csatárként viselkedjen. Karim jöhet egyel hátrébb, vagy ki a szélre, de az, hogy passzolgatunk 90 percen keresztül bízva abban, hogy hibázik az ellenfél, nem biztos, hogy kifizetődő lesz hosszú távon.

Avatar
Santi
Hozzászólások: 2434
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 10:58
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Santi » 2018. augusztus 20., hétfő 8:54

Én beIN Sportson néztem a meccset, kommentátor többször is arról beszélt, hogy sokkal élesebbnek tűnik most ez a Benzema és hogy egy kis idő és egyre inkább lesz ő újra igazi kilences, a 9ésfeles meg 10ésfeles meg mittudomén mi helyett.
Akár így lesz, akár nem, szerintem most türelemre van szükség, nemcsak vele szemben, hanem mindenkivel szemben. A post-CR korszak kezdete várható volt, hogy nehéz lesz, de most tiszta lappal indulhat mindenki és én ősszel nem is nagyon várok még különösebben semmit a csapattól, csak hozzuk a meccseket, mind1 hogyan, csak ne menjen el a bajnokság már decemberre. Tavasszal már joggal lehet majd ítélkezni.

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62613
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 20., hétfő 8:37

illgner írta:
kiserik írta:Remek játék, így kell ezt. Getafe ellen 1 db lövés :lol: :lol: :lol:
És az semmi, hogy Bale gólja előtt megzavarta a védőt? :mrgreen: :mrgreen:
Élvezzétek ki amíg hagyom. Idióták.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
mocsok
Hozzászólások: 2240
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:43
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. augusztus 20., hétfő 8:05

Jol játszott tegnap, kb az összes Szep támadásban, egyerintoben benne volt. Es többször verte meg egyedül is a védőt. Jo lesz ez.

Avatar
Zsombor
Hozzászólások: 4188
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 23:00

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2018. augusztus 20., hétfő 1:17

Mondjuk aki a szezon első bajnoki meccse után, ami ráadásul sikeres volt idejön egyből vergődni, annak elég szar élete lehet. Felesleges rá, reagálni szenvedjen csak a posványos világában.

ferni
Hozzászólások: 8249
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 17:55

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: ferni » 2018. augusztus 20., hétfő 0:41

kiserik írta:Remek játék, így kell ezt. Getafe ellen 1 db lövés :lol: :lol: :lol:
Szerencsétlen amióta ide került abból állt a játéka, hogy csináljon helyet CRnek, elvigye tőle az embereket, hogy mozogjon, hogy CRnek jó legyen, őt kereste folyamatosan és teljesen alárendelte magát neki, mert ezzel nyert a csapat a legtöbbet.
Össze-vissza játszott elől minden meccsen, épp attól függően CRnek milyenje volt :lol: De te csatár vagy, ezért rúgjad is emellé raklapszámra a gólokat, persze, hogy nem tudott megfelelni sok embernek....

9 éve van itt, mit hitettek majd egyik-napról a másikra átváltozik gyilkos 9essé?
Igen is mutat szép dolgokat és nagyon bíztató, amit eddig látunk tőle, de idejönni röhögni egy jó meccse után, mert nem rúgott gólt vagy nem rúgott el minden szart a kapura...
Benzema nagyon alá van becsülve mindenki szemében, pedig rohadt sokat köszönhetnek neki a madridisták, hiába nem látják ezt sokan, az a minimum, hogy hagyjunk neki egy kis időt, hogy belerázódjon ebbe a szerepkörébe, mert ma is voltak felesleges helycserék, mikor Asensio csatár lett, Karim meg balszélső.

Avatar
Kercsó
Hozzászólások: 3832
Csatlakozott: 2013. április 19., péntek 12:56
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane
Tartózkodási hely: Erdély

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. augusztus 20., hétfő 0:22

tibi18 írta:
kiserik írta:Remek játék, így kell ezt. Getafe ellen 1 db lövés :lol: :lol: :lol:

Minden meccs után ez lesz? Már marha unalmas.. Ő az egy szem csatár, mit csináljon? Tagadja meg a játékot, hogy megfeleljen? Ma olyan cseleket is bedobott, amiket évek óta nem látni nála, rendre szabálytalanul állították meg.. Hasznos volt elöl, szépen vitte magával a védőket, jól játszott vissza lövőnek, gól meg nem jött.. És akkor mi van?
ott a mondandódban a válasz :)
"Ő az egyszem csatár" -> ideje tököt növeszteni és célba venni a kaput.
A mezőnyben van aki dolgozzon. Szép ez a munkás hozzáállás, de ma is sokszor Bale egyedül volt bent a védőkkel.

Direktebb foci kell tőle. Remélem Lopival sikerül összerakni ezt is.
#whatisyourexcuse

"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Avatar
tibi18
Hozzászólások: 1011
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 21:13
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2018. augusztus 20., hétfő 0:12

kiserik írta:Remek játék, így kell ezt. Getafe ellen 1 db lövés :lol: :lol: :lol:

Minden meccs után ez lesz? Már marha unalmas.. Ő az egy szem csatár, mit csináljon? Tagadja meg a játékot, hogy megfeleljen? Ma olyan cseleket is bedobott, amiket évek óta nem látni nála, rendre szabálytalanul állították meg.. Hasznos volt elöl, szépen vitte magával a védőket, jól játszott vissza lövőnek, gól meg nem jött.. És akkor mi van?

illgner
Hozzászólások: 2515
Csatlakozott: 2017. május 6., szombat 20:18

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: illgner » 2018. augusztus 20., hétfő 0:11

kiserik írta:Remek játék, így kell ezt. Getafe ellen 1 db lövés :lol: :lol: :lol:
És az semmi, hogy Bale gólja előtt megzavarta a védőt? :mrgreen: :mrgreen:

kiserik
Hozzászólások: 5748
Csatlakozott: 2016. március 14., hétfő 9:23

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. augusztus 20., hétfő 0:08

Remek játék, így kell ezt. Getafe ellen 1 db lövés :lol: :lol: :lol:

Avatar
pheco
Hozzászólások: 6670
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. július 28., szombat 2:03

Azert az durva, hogy a 10. szezonjat kezdi meg ugy, hogy az elso 4 szezonban volt mellette egy vetelytars, azota meg meg csak veszelyben sem volt a helye a kezdoben. Kivancsi vagyok Ce nelkul mire kepes, de en mar nem varok csodat tole, aztan max kellemesen csalodok benne.

Avatar
KAG
Hozzászólások: 9579
Csatlakozott: 2014. március 18., kedd 20:53
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. július 28., szombat 1:07

h3x0r írta:egy kis izelito a kovetkezo szezonbol


szerk.: Nem akarom torolni, de elsore rossz videot linkeltem, itt a helyes link :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol:

Egyébként többnyire régi mérkőzésekről voltak a bevágások...
ZZ alatt megoldotta annyival, hogy helyzetbe se hozta magát. :mrgreen:

Komment a videó alatt.:
" He should be a tennis player ... cause he never hits the net "
ZIDANE

Avatar
h3x0r
Hozzászólások: 9151
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 11:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nagyvárad

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. július 27., péntek 22:38

egy kis izelito a kovetkezo szezonbol


szerk.: Nem akarom torolni, de elsore rossz videot linkeltem, itt a helyes link :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Avatar
H.E.H.E.
Hozzászólások: 4600
Csatlakozott: 2017. január 20., péntek 11:11
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 27., péntek 14:41

Realista24 írta:Neked is ő az, oszt még ennyi sincs benned :-(
ugy mondanám, hogy reális a befektetett meló, a tehetség és az érte kapott fizetés is :lol:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62613
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 27., péntek 14:34

Neked is ő az, oszt még ennyi sincs benned :-(
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
H.E.H.E.
Hozzászólások: 4600
Csatlakozott: 2017. január 20., péntek 11:11
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. július 27., péntek 14:32

Realista24 írta:
H.E.H.E. írta:gyorsabb, robbanékonyabb és kapu előtt magabiztosabb és rámenősebb biztos nem lett, ugyhogy igazi csapatmunka lesz, ha gólokat akarunk rúgni :mrgreen:
Kussujjá.
most mán akkó ráteszek még egyet: :mrgreen:
azt sem értem, hogy hogy lehet ronaldo a példaképe, amikor a játékszervezésen/kombinatív bugin kívül semmilyen közös nevező nincs a játékukban :lol: :mrgreen:

na de, láttam tülle egy ügyes cselt az edzésen a minap, jó lesz az :mrgreen:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62613
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. július 27., péntek 14:24

H.E.H.E. írta:gyorsabb, robbanékonyabb és kapu előtt magabiztosabb és rámenősebb biztos nem lett, ugyhogy igazi csapatmunka lesz, ha gólokat akarunk rúgni :mrgreen:
Kussujjá.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég