Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
Avatar
kodo
Hozzászólások: 4526
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 17:59

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. december 10., hétfő 23:51

2010-2015 között kapta a legjobb képességű játékos. Pontosítva: a ket legjobb közül az aki jobb évet zárt.

Nem 'újkori kiválasztás' a mostani az Aranylabda visszatert a gyökerekhez miota ujra a FF osztja ki es az adott évben legjobb teljesítményt nyújtó játékos kapja.Ez sokkal inkabb aranylabda mint az volt abban a 6 evben. Hiaba jobb képességű jatekos Messi vagy esetleg Cr, ha egy masik játékos jobb évet zárt naluk, akkor nem jár alanyi jogon a fent említett kettő közül egyiknek sem a díj.

Le volt mar írva, aki anno Sneijder vagy Iniesta aranylabdajat hianyolja(Xavi nonszensz szerintem) az Messinel keresgelje mert az adott evekben az argentin lett a befutó.

Véleményem szerint is 2010-ben Sneijdernek kellett volna kapnia. Hiaba nem a legszukebb elit, es meg finoman fogalmaztam, abban az évben nem volt nála jobb. Kulcsszerepet jatszott az Inter sikereiben, világbajnoksagon se kisebb érdemei voltak a döntő elereseben. Hiaba nulla azóta a pali, az akkor is az o éve volt. Rengeteg olyan véleményt olvasok hogy 'a foci szégyene lett volna ha egy Sneijder kaliber Aranylabdat kap'...szerintem meg nem. Kapja meg a legkiemelkedobb teljesítmény minden evben hivjak akar Messinek, akar Cristiano Ronaldonak vagy akar Modricnak.

Geri777
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2018. december 10., hétfő 21:10
Kedvenc játékosaid: Messi
Kedvenc csapatod: Barca

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: Geri777 » 2018. december 10., hétfő 23:16

Elszúrtam az iménti hozzászólásom. A kettős idézéssel nem igen tudok mit kezdeni, odaát sem vagyok gyakori fórumozó, nem értek eme bonyolult kompjúterisztikához... a rendszer nem engedi törölni az ügyetlen válaszom...
Messi vs CR7: Egy kis jókedvet is bele akartam vinni :) A hovatartozásomat tudjátok, az érvelésem már olvasható az előző hozzászólásomban, de természetesens nem kísérelem meg rátok erőszakolni.
Modric: nem azt mondtam, hogy nem éremelte meg, sőt azt írtam, hogy az Aranylabda kiosztásának jelen elvei mentén, ő érdemelte! Az Aranylabda alapításának célját nem lelem csak ebben a győzelemben, vagy akár az elmúlt évek néhány odaítélésében. Ez merőben más...
Sneijder: akkor még a legjobb kapta, nem a legeredményesebb, azóta ez változott, épp erről írtam a hosszú, untató esszémben. Ma azokkal az eredményekkel valószínűleg megkapta volna! Tehát, kérem, hogy értsétek meg, én nem a díjazottak személyét vitatom, hanem a kiválasztás újkori elveit!

Geri777
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2018. december 10., hétfő 21:10
Kedvenc játékosaid: Messi
Kedvenc csapatod: Barca

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: Geri777 » 2018. december 10., hétfő 23:00

Realista24 írta: Rendben, legyen csak Iniesta. A mondandómmal azonban valami másra is szerettem volna rávilágítani... Mit gondolsz a többiről?
Azzal, hogy azt írtad, Messinek kéne vezetnie két bogyóval, komolytalanná vált az egész.[/quote]
Egy kis jókedvet is bele akartam vinni :) A hovatartozásomat tudjátok, az érvelésem már olvasható az előző hozzászólásomban, de természetesen nem kísérelem meg rátok erőszakolni.

Geri777
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2018. december 10., hétfő 21:10
Kedvenc játékosaid: Messi
Kedvenc csapatod: Barca

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: Geri777 » 2018. december 10., hétfő 22:56

Süti írta:Ha az Aranylabda csak a sikerekről és a csillogásról szólna, akkor nem Modric kapja. Ez, és a ne Messinek/Ronaldonak adjuk ütik egymást nálam, mert a legnépszerűbb legcsillogóbb páros még mindig ők.
Tudás kérdésbe kár belemenni, az aranylabdát az adott évben legjobban teljesítő játékos kapja, és ehhez igenis társulnia kell eredményeknek is. Elvégre mire jó a 30-40 gól Osasunák és Leganesek ellen, ha a döntőkben flop vagy?
Nézd meg hányszor hozott fontos pillanatokban kiemelkedő teljesítményt pl. Messi, és Ronaldo, ha szerinted 1-2 bogyóval több kellene hogy legyen az argentínnak.
Vagy nézd meg ugyanezt Modricnál. Hány fontos meccsen csillogott csak idén.
Több olyan játékos is volt, aki más más évben blt/vbt akármit nyert. Ha megkérdezed, ki a világ legjobb játékosa, senki nem fogja Modricot mondani, viszont ha megkérdezed, hogy idén ki teljesített a legjobban, akkor azért már árnyaltabb a kép.
Persze volt olyan játékos is, aki egy szezonon belül mindent elért (majdnem) és mégse kapta meg. Lásd Sneijder. Egy újabb bogyó, amit én nem Messinek adtam volna.
Úgy kellet volna fogalmaznom, hogy az aranylabda a sikerekről és a SIKEREK csillogásáról szól. Így precízebb. Tehát a rendezvények marketingjéről. Egy-egy sztár tudása vagy csillogása nem akkora érdek a foci mint gazdasági környezet területén, mint a világversenyek.
Eredmények: csapat sportág; sok meccses produkció a legerősebb bajnokságban vagy néhány meccses produkció a legnagyobb patinájú tornákon?; edzői és vezetői döntések a prioritásokról; stb. Az eredményeket mindezek súlyosan befolyásolják, hiába teljesít szinte hibátlanul egy játékos vagy esetleg kevésbé jól. Tegyük fel azt az elméleti kérdést, hogy (mondjuk az idén eddig látottak alapján) CR7 nélkül nyert e volna Modric BL-t? Flop: valamelyik abban segít, hogy juttassa el a csapatát a döntőig vagy annak közelébe; valamelyik pedig ebben nem sokat segít, de a végjátékban sziporkázik. Biztosak vagyunk abban, hogy ehhez a mindenkori edzői stratégiáknak semmi köze? El is kell jutni a döntőkig vagy azok közelébe!
Messi vs Ronaldo bogyók: ez a véleményem: Szakmai értelemben Messi többet nyújt a csapatának, mint CR7: ritmust ad, játékot szervez, kulcspasszok, gólpasszok, gólok éveken át ugyanabban a mezőnyben. A gólok kivételével minden mutatóban eredményesebb, még a döntőkben is. A gólokat tekintve is elenyésző a lemaradása. De ezt az érvelést már úgyis sokszor halhattátok tőlünk, Barca drukkerektől, nem erőlködök, hisz nektek szintén meg vannak az érveitek. Ráadásul: miben is több szakmai értelemben egy nehezen kicsikart EB győzelem, mint egy vékonyka góllal elveszített VB döntő? Ennyi erővel nem a folyamatosan világkupa győztes úszó a legjobb az adott évben, aki a VB címről néhány századdal marad le, hanem az aki az összes világkupán bőven csak második volt, de a VB-t épphogy megnyerte... De mindegy, ez csak az én nykatekert érvelésem.
Ki teljesített a legjobban idén: ezt a kérdést én - engedelmeddel - tovább árnyalom: Ki az a játékos, akinek mind a klub csapata, mind a vállogatottja nagyon jól (a legjobban) teljesített idén az ő meghatározó szerepvállalásával a csillogó sorozatokban? Ez Modric, szerintem... Tehát, van rajta kívül hasolnlóan meghatározó játékos a vállogatotjában és a klubjában is, sőt van olyan játékos is, aki legalább olyan meghatározó volt azonos mezőnyökben, mint ő, de a csapata többi tagja nem tudta azt nyújtani, mint az ő társai, így nincs siker! Nem Messire gondolok.
Ha Rakiticet vesszük például: hasonlóan meghatározó szerepe volt Barca bajnoki és kupa győzelmében, mint Modricnak a BL győzelemben. A VB ezüsthöz is kellettek mindketten, jól is játszottak, Modric valamivel jobban. Rakitic mégsem került a közelébe sem a bogyó osztásánál. Tehát a világ legerősebb bajnokságát fölényesen megnyerni a csapattal és jól játszani, ill. behúzni a kupát is; valóban kevesebbet ér az éves teljesítményt tekintve, mint megynyerni a BL-t, de a folyamatos jó teljesítményt igénylő bajnokságból már idő előtt kiszállni; nem is beszélve a kettőjük őszi teljesítményének összehasonlításáról, mert ugye a lasztit a naptári évre kapják. Nem gondolom, hogy Rakitic kellett volna kapja! Csak elgondolkodtam...

Avatar
ArjenMagicRobben
Hozzászólások: 361
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 21:51
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: UT

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2018. december 10., hétfő 22:47

Geri777 írta: Ahhoz, hogy CR7 és Messi mellett bárki is labdába rúghasson az kellett, hogy egy naptári évben a klubbal is és a válogatottal is ilyen szintre jusson, ez Iniestáéknak nem sikerült. Hiába nyertek meg egy évben minden megnyerhetőt a klubbal. Ez igaz Sneijderre és a többi kiváló focistára egyaránt.
Sneijder 2010: Inter tripla + Vb döntő, megosztott gólkirályi cím, ezüstlabda. De ja, persze, Messinek kettővel kevesebb van a kelleténél :lol:
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes

Avatar
Steve
Hozzászólások: 7382
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:53
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. december 10., hétfő 22:46

Geri777 írta:
Realista24 írta:https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5C6F2BB2
Na ez fatality kategória :lol: :lol: :lol:
Régóta olvasom az oldalt és a fórumot, Barca drukker vagyok. Sok reális és sok elfogult véleményt olvasok, ahogy nálunk is. Eddig nem regisztráltam, de most muszály volt :) : Xavi 35 évesen még a Barcában játszott!
De komolyra fordítva a szót, az Aranylabda már jó néhány éve a sikerekről és a csillogásról szól. Alig várták, hogy legyen elegendő érv amellett, hogy ne Messi és ne CR7 kapja. Idén volt...
Ha belegondoltok, - a saját háztájamon kutakodva - Xavi vagy Iniesta azért nem kaphatta meg, mert ők nem tudtak egy naptári évben BL-t és VB-t vagy EB-t nyerni, vagy legalább a döntőbe kerülni. Nyilván nem a tudásukat és aprodukciójukat tekintve voltak Modric-tól elmaradva a legjobb éveikben, hanem e területen. Ahhoz, hogy CR7 és Messi mellett bárki is labdába rúghasson az kellett, hogy egy naptári évben a klubbal is és a válogatottal is ilyen szintre jusson, ez Iniestáéknak nem sikerült. Hiába nyertek meg egy évben minden megnyerhetőt a klubbal. Ez igaz Sneijderre és a többi kiváló focistára egyaránt. Messi és Ronaldo sokkal jobbak minden évben az összes többi játékosnál. Ez így volt Xaviék ragyogásának idejében is, és ez így van most is, Modric megválasztása alkalmával. Bár néhány fiatal kezd feljönni... vagy a két ász öregszik? Az én véleményem az, hogy az Aranylabda az év legjobb focistájának járna, hisz a díjat arra találták ki, nem a csapattal elért sikerek duplán díjazására. De sajnos, ez már rég nem erről szól... Ha a helyén lenne mindez, akkor Messi vezetne 1-2 bogyóval CR előtt, és Modric nem kapott volna aranylasztit :) Ettől még a Real Madrid lenne a történelem legsikeresebb csapata, ezt normális ember nem vitatja!
Most akkor én is elfogult véleménnyel foglak sokkolni, de szerintem azért kár volt regisztrálnod, hogy meggyőzz minket, hogy Modric nem érdemel aranylabdát..ha a helyén lenne mindez.

Nevetséges, ahogy ez fáj egy csomó embernek.

Itt ez a horvát kisember.Baszki évről-évre teljesített. Kifutotta a belét.Irányított egy Realt,ami történelmet írt(nyilván ez is fáj neked)..

Megnyeri a BL-t,egy totál végső címre nem esélyes válogatottat a hátán elvisz a döntőig..

Erre jössz te a fotelből a hisztiddel és megmondod a tutit, hogy nem érdemli meg.Na most pont téged fog itt bárki is komolyan venni.

További jó fórumozást Neked!

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62612
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 10., hétfő 22:01

Geri777 írta:
Süti írta:Iniestát értem, Ő klasszis volt. De Xavi mi a jóistenre kapta volna meg bármikor is?
Rendben, legyen csak Iniesta. A mondandómmal azonban valami másra is szerettem volna rávilágítani... Mit gondolsz a többiről?
Azzal, hogy azt írtad, Messinek kéne vezetnie két bogyóval, komolytalanná vált az egész.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Süti
Hozzászólások: 5882
Csatlakozott: 2015. november 8., vasárnap 20:12
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest/Győr

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. december 10., hétfő 21:56

Ha az Aranylabda csak a sikerekről és a csillogásról szólna, akkor nem Modric kapja. Ez, és a ne Messinek/Ronaldonak adjuk ütik egymást nálam, mert a legnépszerűbb legcsillogóbb páros még mindig ők.
Tudás kérdésbe kár belemenni, az aranylabdát az adott évben legjobban teljesítő játékos kapja, és ehhez igenis társulnia kell eredményeknek is. Elvégre mire jó a 30-40 gól Osasunák és Leganesek ellen, ha a döntőkben flop vagy?
Nézd meg hányszor hozott fontos pillanatokban kiemelkedő teljesítményt pl. Messi, és Ronaldo, ha szerinted 1-2 bogyóval több kellene hogy legyen az argentínnak.
Vagy nézd meg ugyanezt Modricnál. Hány fontos meccsen csillogott csak idén.
Több olyan játékos is volt, aki más más évben blt/vbt akármit nyert. Ha megkérdezed, ki a világ legjobb játékosa, senki nem fogja Modricot mondani, viszont ha megkérdezed, hogy idén ki teljesített a legjobban, akkor azért már árnyaltabb a kép.
Persze volt olyan játékos is, aki egy szezonon belül mindent elért (majdnem) és mégse kapta meg. Lásd Sneijder. Egy újabb bogyó, amit én nem Messinek adtam volna.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

illgner
Hozzászólások: 2515
Csatlakozott: 2017. május 6., szombat 20:18

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: illgner » 2018. december 10., hétfő 21:50

Ha Iniesta klasszis volt, akkor Xavi is. Az más kérdés, hogy aranylabdát egyiknek sem adtam volna.

Geri777
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2018. december 10., hétfő 21:10
Kedvenc játékosaid: Messi
Kedvenc csapatod: Barca

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: Geri777 » 2018. december 10., hétfő 21:48

Süti írta:Iniestát értem, Ő klasszis volt. De Xavi mi a jóistenre kapta volna meg bármikor is?
Rendben, legyen csak Iniesta. A mondandómmal azonban valami másra is szerettem volna rávilágítani... Mit gondolsz a többiről?

Avatar
Süti
Hozzászólások: 5882
Csatlakozott: 2015. november 8., vasárnap 20:12
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest/Győr

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. december 10., hétfő 21:45

Iniestát értem, Ő klasszis volt. De Xavi mi a jóistenre kapta volna meg bármikor is?
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Geri777
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2018. december 10., hétfő 21:10
Kedvenc játékosaid: Messi
Kedvenc csapatod: Barca

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: Geri777 » 2018. december 10., hétfő 21:41

Realista24 írta:https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5C6F2BB2
Na ez fatality kategória :lol: :lol: :lol:
Régóta olvasom az oldalt és a fórumot, Barca drukker vagyok. Sok reális és sok elfogult véleményt olvasok, ahogy nálunk is. Eddig nem regisztráltam, de most muszály volt :) : Xavi 35 évesen még a Barcában játszott!
De komolyra fordítva a szót, az Aranylabda már jó néhány éve a sikerekről és a csillogásról szól. Alig várták, hogy legyen elegendő érv amellett, hogy ne Messi és ne CR7 kapja. Idén volt...
Ha belegondoltok, - a saját háztájamon kutakodva - Xavi vagy Iniesta azért nem kaphatta meg, mert ők nem tudtak egy naptári évben BL-t és VB-t vagy EB-t nyerni, vagy legalább a döntőbe kerülni. Nyilván nem a tudásukat és aprodukciójukat tekintve voltak Modric-tól elmaradva a legjobb éveikben, hanem e területen. Ahhoz, hogy CR7 és Messi mellett bárki is labdába rúghasson az kellett, hogy egy naptári évben a klubbal is és a válogatottal is ilyen szintre jusson, ez Iniestáéknak nem sikerült. Hiába nyertek meg egy évben minden megnyerhetőt a klubbal. Ez igaz Sneijderre és a többi kiváló focistára egyaránt. Messi és Ronaldo sokkal jobbak minden évben az összes többi játékosnál. Ez így volt Xaviék ragyogásának idejében is, és ez így van most is, Modric megválasztása alkalmával. Bár néhány fiatal kezd feljönni... vagy a két ász öregszik? Az én véleményem az, hogy az Aranylabda az év legjobb focistájának járna, hisz a díjat arra találták ki, nem a csapattal elért sikerek duplán díjazására. De sajnos, ez már rég nem erről szól... Ha a helyén lenne mindez, akkor Messi vezetne 1-2 bogyóval CR előtt, és Modric nem kapott volna aranylasztit :) Ettől még a Real Madrid lenne a történelem legsikeresebb csapata, ezt normális ember nem vitatja!

Avatar
KAG
Hozzászólások: 9579
Csatlakozott: 2014. március 18., kedd 20:53
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. december 10., hétfő 17:31

Realista24 írta:Ibrahimovic on Modric winning the Balón d’Or: “Now we know that Florentino Perez is competing with Messi for the Balón d’Or and not Cristiano.”

Na, ennek is meg kellett szólalnia :lol:

Mennyire fajhat mar az egojanak?
O magat legalabb messi meg cr koze tette, ha gyengebb format hozott. Ha meg jot, akkor mindketto ele.

Erre egesz eleteben nem tud egy nemzetkozi kupat se behuzni es a kis horvat tori meg a ket gigasz uralmat. :lol:

Eddig is egy unszimpatikus nagykepu f@sz volt. Akinek jo, ha a fele teljesitmeny ott van a pofazasa mogott.
Erre most ratett 2 lapattal
ZIDANE

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62612
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 10., hétfő 16:55

Ibrahimovic on Modric winning the Balón d’Or: “Now we know that Florentino Perez is competing with Messi for the Balón d’Or and not Cristiano.”

Na, ennek is meg kellett szólalnia :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
BBeno
Hozzászólások: 11970
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 9:43

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. december 8., szombat 10:00

ezen meg sem lepodok. egyaltalan minek megkerdezni ilyen orszagok velemenyet...
GARETH:coffee:


RONCI A LEGENDA


Grande Pipita Higuaín


Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF


Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Avatar
wZoLee7
Hozzászólások: 13043
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 13:36
Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tartózkodási hely: SK

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. december 5., szerda 18:06

Realista24 írta:https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5C6F2BB2
Na ez fatality kategória :lol: :lol: :lol:
Eltudom kepzelni mi lehet ez alatt a kep alatt :lol:

Avatar
dzsi91
Hozzászólások: 11133
Csatlakozott: 2013. december 3., kedd 0:26
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. december 5., szerda 17:19

Behugyozok már ezeken a messi fanokon. :lol: mennyi pszihopata magyarázatuk voltmár az elmúlt 10 évben.

Akkor amúgy ballack bl és vb győztes :D végülis ő nemjátszott a döntőkön.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Avatar
Csabi
Hozzászólások: 10048
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 12:50
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Felvidék
Kapcsolat:

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. december 5., szerda 16:04

flori írta:Aztan miota veretlen az? A Levante elkapta oket.
ja, akkor nem játszott. a barca nem nyert veretlenül bajnokságot. messi igen. ennyike.

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62612
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 5., szerda 15:42

https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5C6F2BB2
Na ez fatality kategória :lol: :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Kercsó
Hozzászólások: 3832
Csatlakozott: 2013. április 19., péntek 12:56
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane
Tartózkodási hely: Erdély

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. december 5., szerda 14:40

Sneijeder: Playing against you was both difficult and enjoyable. Seeing you dedicating the Ballon D'Or to other players including myself shows your greatness yet humbleness. Completely deserved Luka, congratulations!

Ezt a csipogóknak :)
#whatisyourexcuse

"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 50 regisztrált és 0 vendég