Lucas: “Nem engedhetjük meg magunknak, hogy csak egy-egy tornára összpontosítsunk”

Közzétéve: 2018.01.11. 09:41 (frissítve: 2018.01.11. 09:41). Szerző: d.gergo. Forrás: realmadrid.com

A Numancia elleni kupameccs után Vallejo, Llorente és Lucas Vázquez is nyilatkoztak.

Lucas
“Személyes szinten örülök, hoyg két góllal tudtam segíteni a csapatot, mindig csodálatos gólt szerezni, különösen hazai pályán, a saját szurkolóink előtt. Nem teljes az elégedettség viszont, mert nem nyertünk, emiatt pedig nem lehetünk teljes mértékben boldogok. Fontos volt, hogy továbbjussunk a következő körbe, nem nyertük meg a meccset, de kvalifikáltunk, ez volt a célunk. Meg kell néznünk a hibáinkat, és azon kell dolgoznunk, hoyg kijavítsuk őket. Most az a fontos, hogy együtt dolgozzunk és fejlődjünk, ki kell hoznunk a lehető legtöbbet az összes meccsünkből, hogy megmutassuk, mi vagyunk a legjobbak”.

“A Real Madridnál minden verseny prioritást élvez, nem engedhetjük meg magunknak, hogy csak egy-egy tornára összpontosítsunk. Minden meccset meg kell nyernünk, így érhetünk el nagy dolgokat. A szurkolóknak erőt kell meríteniük az öt trófeából, amit az előző naptári évben nyertünk. Soha nem csügged a csapat, és mindent bele fogunk adni a szurkolóinkért. A végsőkig küzdünk”.

Vallejo
“Több folytonosságot kell mutatnunk a pályán, és el kell kezdenünk lezárni a meccseket. Jól kezdtünk, de hiányzott a folyamatosság a játékunkból a győzelemhez. Továbbra is keményen kell dolgoznunk, hogy jobbak legyünk, és biztos vagyok benne, hogy javulni fogunk. Minden meccs egy teszt a Real Madridnál. Magabiztosnak kell lennünk, és a végén a saját javunkra fordíthatjuk a dolgokat. Minden trófeáért küzdenünk kell, még sok van hátra a szezonból. Minden nap dolgoznunk kell, konzisztens teljesítményt kell nyújtanunk, és minden tőlünk telhetőt beleadni. Jól érzem magam, boldog vagyok. Minden versenyben ott vagyunk, és a csapatnak minden játékosnak szüksége van, felkészültnek kell lennünk”.

Llorente
Elértük a célunkat, továbbjutottunk a következő körbe, emiatt pedig boldogok vagyunk. Mindig nyerni akarunk, ezúttal a Numancia megnehezítette a dolgunkat, és nem is jött össze a győzelem. A labdarúgás már csak ilyen. Vannak időszakok, amikor a dolgok úgy alakulnak, ahogyan szeretted volna, és jól érzed magad. Néha pedig nem mennek olyan jól a dolgok. Minden mérkőzés különböző. A Numancia otthonában 3-0-ra nyertünk. Tudjuk, hogy dolgozhatunk többet, beleadhatunk többet és napról napra fejlődhetünk. Azon dolgozunk, hogy megfordítsuk a szerencsénket, mert nagyszerű játékosaink vannak. Nem a hozzáálláson vagy a munka mértékén múlik ez a helyzet, az edéseken is nagyon jól dolgozunk. Zidane bízik bennünk, mi pedig bízunk benne. Együtt vagyunk ebben, és együtt kell megfordítanunk”.

További híreinket megtalálhatod a www.madridom.hu weboldalon.