Bale-nek egyetlen dolog jár a fejében

Közzétéve: 2018.05.15. 08:46 (frissítve: 2018.05.15. 08:46). Szerző: Realista24. Forrás: marca.com

Egyetlen dolog jár Gareth Bale fejében, mégpedig a május 26-ai, kijevi Bajnokok Ligája döntő.

Az elmúlt hetekben a Real Madrid Tizenegyese olyan fejlődésen ment keresztül, amit eddig nem tapasztalhattunk meg a Spanyolországba költözése óta. Nagyon sokáig úgy tűnt, hogy Bale csak a padon fog szerepet kapni a Liverpool elleni döntőben, azonban a walesi játékost mintha kicserélték volna, és formája alapján helyet követel magának a kezdőben.

A hétvégéi, Celta Vigo elleni bajnoki mérkőzésen két remek találattal járult hozzá a 6-0-ás sikerhez, előtte pedig a Barcelona kapuját vette be egy remek, távoli lövéssel. Mindezek mellé akarat, szorgalom és harciasság is társult, amikkel kivívta még a Bernabéu elismerését is, akik egy emberként tapsolták meg a hétvégén.

Nem véletlen tehát, hogy Zinedine Zidane-nak újabb – kellemes – fejfájást fog okozni Bale, hiszen annak ellenére, hogy nagyon sok meccsen nem kapott szerepet, mégis eljutott 18 gólig a szezonban. Gareth az elmúlt szezon végét követően kezdte fokozatosan elveszíteni a helyét, amelyet egyrészt a sérüléseinek “köszönhet”, másrészt Zidane tökéletesen elégedett volt azzal a csapattal is, amiben Isco kapott szerepet a walesi helyett, de Asensio és Lucas sem okozott csalódást a francia Mesternek.

Az idei szezonban is hátráltatták ugyan sérülések, de már jó ideje egészséges és a korábbi kritikák után egyértelmű javulást mutat Bale, mind játékban, mind pedig a csapathoz való viszonyában. Bale nem titkolt szándéka, hogy újra megmutathassa, ő a nagy meccsek embere és ott akar lenni a Liverpool elleni Bajnokok Ligája döntőben, mert ki tudja mit fog hozni a nyár…?! Számos lap szerint ugyanis Neymar már a sarkon van, és Bale lesz a vezéráldozat az ügyben.

További híreinket megtalálhatod a www.madridom.hu weboldalon.