HIVATALOS: Julen Lopetegui a Real Madrid új edzője

Közzétéve: 2018.06.12. 17:23 (frissítve: 2018.06.12. 17:23). Szerző: Realista24. Forrás: realmadrid.com

Mint derült égből a villámcsapás, úgy érkezett a hír néhány perccel ezelőtt, a Real Madrid hivatalos honlapján jelentette be, hogy Julen Lopetegui, a spanyol válogatott regnáló szövetségi kapitánya, az oroszországi Világbajnokság után átveszi a Real Madrid irányítását.

A spanyol szakember – aki két évet töltött el a nemzeti válogatott élén – három évre fog aláírni. Talán kissé meglepett mindenkit a hírt, annak fényében, hogy az elmúlt hetekben talán ő volt az egyetlen olyan edző, akivel nem hozták szóba a blancókat.

Lopetegui korábban a Porto csapatát irányította, azonban hírnevet a spanyol válogatott élén szerzett magának. Stílusát a labdabirtoklás jellemzi, valamint Isco egyik legnagyobb rajongója, így a spanyol középpályás megnyugodhat, szinte biztos, hogy jövőre óriási szerepet fog kapni a Real Madrid kezdőcsapatában. De Asensio és Lucas Vazquez is bizakodóan tekinthet a jövőben, ahogy Carvajal és Ramos is.

Azt talán már kevesen tudják róla, hogy játékoskarrierjét a Real Madrid akadémiáján kezdte, hat évet töltött el ott, edzőként pedig egy évig dirigálta a Castillát. Játékosként megfordult a Barcelona csapatában is néhány mérkőzés erejéig, de összességében elmondható, hogy nem futott be nagy karriert.

További híreinket megtalálhatod a www.madridom.hu weboldalon.