Rodrygo a Real Madridé

Közzétéve: 2018.06.13. 14:52 (frissítve: 2018.06.13. 14:52). Szerző: Realista24. Forrás: as.com

Ha minden jól megy, akkor nem csak Lopetegui menesztése lesz az egyetlen hivatalos közlemény a mai nap folyamán, amelyik a madridistákat is érinti.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Real Madrid előrehaladott tárgyalásokat folytatott Rodrygo ügyében a Santos-szal és magával a játékossal is. Most ügynöke megerősítette a híreket.

A fiatal játékos ügynöke, Nick Arcuri az Esporte Interativónak elmondta, hogy a brazil klub elfogadta a Real Madrid ajánlatát, akik az 50 milliós kivásárlási ár 80%-át kifizetik nekik, azaz 40 millió eurót. A maradék 20% – amit a játékos saját maga birtokol –  még további megegyezés kérdése, de minden bizonnyal 45 millió euró körül fog végződni a transzfer.

“Voltak ajánlataink a Liverpooltól, a Paris Saint-Germaintól és a Barcelonától is, de nem érték el azt a szintet, amit a Santos elvárt. 15 nappal ezelőtt jött képbe a Real Madrid, találkozott az elnökkel és megtette az ajánlatát, ami megegyezett azzal, amit a Santos mindig is akart. Múlthéten a játékos átesett az orvosi vizsgálatokon, miután a klub engedélyezte azt neki.”

A hírek szerint Rodrygo nagy jövő előtt áll, fejlődésének érdekében 2019. június 30-ig még Brazíliában fog maradni, a két klub pedig a megkötött szerződés egyik pontjába foglaltak szerint, egy barátságos mérkőzést is fog játszani egymással a közeljövőben. A két klub akár már ma bejelentheti hivatalosan is a transzfert.

További híreinket megtalálhatod a www.madridom.hu weboldalon.