Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
Van véleményed? Oszd meg olvasóinkkal
Van véleményed? Oszd meg olvasóinkkal

Kedves olvasónk!

A Madridom.hu szerkesztősége mindig örömmel fogadja az olvasók véleményét a csapattal kapcsolatos aktuális – és akár kevésbé aktuális – témákban, mindig jó szívvel olvassuk Tőletek, hogy Ti hogyan látjátok a csapattal kapcsolatos dolgokat. Éppen ezért egy új, szubjektív gondolatokat tartalmazó cikksorozatot indítunk virtuális hasábjainkon „Opinión” névvel, ahol a szerző Te vagy. Várjuk egyéni véleményedet bármilyen Real Madriddal kapcsolatos témában, legyen szó a csapatról, Zidaneról, a játékosokról, vagy a madridizmusról…

Nem regényt várunk, de ha úgy érzed, hogy véleményedet megosztanád egy nagy olvasóközönséggel is akár csak vitaindító jelleggel, keress bennünket bizalommal, és segítünk neked ennek a megvalósításában. A Madridom.hu Magyarország egyik legolvasottabb, Real Madriddal foglalkozó hírportálja, véleményed tehát garantáltan eljut olvasóink tízezreihez. Ha egyéni meglátásaidat megosztanád olvasóinkkal, szedd össze gondolataidat egy cikkbe, mi pedig segítünk neked abban, hogy az eljuthasson a többi szurkolótársadhoz.

A beküldéshez kapcsolódó információk:

  • Email címünk: [email protected]
  • Az email tárgya: „Opinión: vendégcikk”
  • Csatolmányban Word formátumban, vagy az email szövegtörzsében várjuk a cikkeket
  • Bejegyzésed EGY szabadon választott témáról szóljon
  • Leveled tartalmazza a nevedet, amit a cikkben megjeleníthetünk
  • Minimum terjedelem: 200-250 szó

A cikksorozatot azért hívjuk életre, hogy jobban megismerhessük egymás véleményét a Real Madridról, bízva abban, hogy ez értelmes, indulatmentes vitákat és párbeszédeket fog elindítani olvasóink között. Ha tehát megosztanád véleményedet valamelyik, a csapathoz köthető témában, ne habozz és küldd el nekünk irományodat a fenti email címre.

Üdvözlettel, A Madridom.hu csapata

Teljes menetrend