Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-05-24 07:15 Realista24 marca.com
Guardiola szerint a Real Madrid tönkreteszi a piacot Átigazolási hírekEgyéb hírek

A Real Madrid tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta a Flamengo csapatában játszó, Vinicius Juniort. Egybehangzó értesülések szerint a Királyi Gárda 45 millió eurót és egyéb bónuszokat fizet a 2019-ben a Real Madridhoz csatlakozó játékosért. Más források 30 + 15 millió eurós vételárról beszélnek, de ne vesszünk el a részletekben, ahogy Pep Guardiola sem tette. Ugyanis a korábban az ősi rivális FC Barcelonát irányító szakember kifejezte nem tetszését az átigazolással szemben.

„A Real Madrid megvett egy 16 éves játékost 45 millió euróért, gondolhatjátok, hogy ez miként fog hatni a piacra” – mondta Guardiola a sajtótájékoztatón.

„Nekünk talán sok játékosunk van itt, talán nem…” – folytatta, majd végül még egyszer megismételte magát. „A brazil fiú a Real Madridba megy, hogy majd ott játsszon, mindezt 45 millió euróért.”

Sajnálatos dolog, hogy a Manchester City jelenlegi trénerének nem tették fel a kérdést, hogy emlékszik-e arra, hogy ő vajon mennyi pénzt költött el az évek alatt, aminek ráadásul eredménye sem lett. Nyilatkozata után ugyanis, egyből megjelentek a hírek, amelyekből kiderült, hogy 2011 óta Guradiola 510 millió eurót költött el a Barcelonánál, a Bayern Münchennél és jelenlegi csapatánál együttesen, anélkül, hogy komoly eredményt, például Bajnokok Ligája címet nyerjen. Ellenben jól működő rendszert sikeresen, gond nélkül tönkre tudott tenni…

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend