Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-07-14 08:12 Tromposch Ádám marca.com
Célkeresztben Meunier Kacsaszezon

A Real Madridnak megvan a kiszemeltje arra az esetre, ha Danilo távozna a Chelsea-be, ő pedig a PSG jobb oldali védője, Meunier.

Antonio Conte nagyon szeretné, ha a következő szezonban Danilo már a Kékeket erősítené, főleg azért, mert tudja, hogy Danilo nem harcolta ki magának a kezdő tagságot a Real Madridban, ami jó alap lehet a tárgyalásokon. Conte tudja, hogy Carvajal a brazil előtt van a sorban, így ezzel szeretné meggyőzni a játékost.

Amennyiben Danilo távozik, Zidane mindenképpen szeretne igazolni a helyére egy védőt, hiszen Carvajal tehermentesítését mindenképpen meg kell oldani a keretben. Erre pedig a 25 éves belga Meuniert nézte ki a Marca szerint, aki tökéletesen el tudná látni a feladatot.

A PSG játékosa az elmúlt szezonban gólt is szerzett a Barcelona ellen a Bajnokok Ligájában, és többször is remek teljesítményt nyújtott, ezzel pedig a francia vezetőedzőt is meggyőzte, aki bízik a játékosban, és jó megoldásnak tartja őt Carvajal mögé.

Ha Danilo ténylegesen Angliába igazol, akkor a Real Madrid lépni fog, és valószínűleg sikerül is megvásárolni a belgát, hiszen Dani Alves már hivatalosan is a PSG játékosa, így a francia csapatnak már bőven megvan a pótlása is.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend