Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-08-02 22:49 ___Samy___ marca.com
Mbappé távozni szeretne Átigazolási hírekKacsaszezon

Egy újabb nagy volumenű igazolás van a láthatáron, ugyanis a francia média nemrég bejelentette, hogy Kylian Mbappé már az idén nyáron távozni szeretne az AS Monaco csapatából.

A 18 éves csodagyereket számos top csapat szeretné leigazolni, de továbbra is a Real Madrid a favorit a megszerzéséért folytatott ”harcban”. Az L10Sport nemrégiben azzal a hírrel állt elő, hogy a fiatal francia támadó már tudatta a Monaco vezetőségével a szándékát, így elhárulhat az utolsó akadály is a spanyol fővárosba való igazolását illetően.

A MARCA korábban már közölt egy megállapodást, ami a két csapat között létrejött. Ez elvileg 180 millió euróról szól (160+20 opcióhoz kötve), tehát a francia média által közölt új információ megerősíti, hogy Mbappé egyre közelebb kerül a Santiago Bernabéuhoz.

Hiába lenne lehetősége a Manchester Cityhez vagy a Barcelonához igazolnia, erre mégis nagyon kevés esély van, ráadásul jelenleg egyik csapat sem tesz túl nagy erőfeszítéseket érte. Pep Guardiola tisztában van azzal, hogy a Real Madrid előrébb jár a tárgyalásokkal, mint bármely más csapat, míg a Barcelona prioritása Neymar helyére a Borussia Dortmundban szereplő Ousmane Dembele.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend