Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-09-08 15:05 Realista24 as.com
Zidane: „Asensio fenomenális, de békén kell hagyni” Nyilatkozatok

Zinedine Zidane a mai, a Levante elleni felkészülést segítő utolsó edzés után megtartotta a szokásos mérkőzés előtti interjúját.

A válogatott szünet

„Jobban szeretném, ha több időm lenne a játékosokkal, de ilyen a foci, ők pedig a Real Madrid játékosai, akik a hazájukat képviselik. Nem fogunk ezen változtatni. A jó hír, hogy nincsen sok sérültünk. Ceballosnak van egy kis problémája, de a többiek jól vannak. Ez a lehető legjobb hír egy edző számára, és a játékosok jó formában tértek vissza.”

Pérez szerint ez a csapat jobb, mint a tavalyi

„Az új csapat, amelyik most a rendelkezésünkre áll, tud fejlődni, és ez jó dolog a Real Madrid számára. Hiszek abban, igen, a fejlődés mindig jó. Egy fiatalabb csapatunk van, amelynek fényes jövője lehet. Az elnök úr ezt mondta, mert így gondolja, ennyi. Az, amit a bírókról mondott, nem akarok belemenni jobban. Neki ez a véleménye, mert hisz benne, és mert mindenki képes a fejlődésre, beleértve a bírókat is. Mint menedzser, én is tudok fejlődni, és ennyi. Nem fogok többet ezekről a dolgokról beszélni. Az elnöknek megvan a joga, hogy elmondja, amit gondol.”

Milyen módon tudnának a bírók fejlődni?

„Mindenki munkával tud fejlődni. Egy játékos, nap mint nap edzéseken vesz részt. A bíró tud jól vezetni egy mérkőzést, de hibázni is szoktak. Nem szeretek a játékvezetők munkájáról beszélni, mert a játékvezetés nehéz munka, de ahogy minden területen az életben, itt is lehet fejlődni.”

Isco és Asensio

„Számomra ők mindig is fontosak voltak. Mind a ketten, és mindenki. Ez nem fog megváltozni. Nektek meglehet a véleményetek, de számomra nincs A vagy B csapat, és a keret minden tagja fontos számomra. A játékosok nézőpontja mindig változik, de a legfontosabb, hogy mindannyian fontosnak érzik magukat. Az én feladatom, hogy megmutassam mindenkinek, hogy más-más dolgokban fontosak.”

Meglepődtél Asensión?

„Nem lepődtem meg. A csapat teljesítményéhez való hozzájárulása fenomenális, de ezzel egyidejűleg szeretném kérni, hogy hagyjátok kicsit békén, mert még mindig nagyon sokat tud fejlődni. Nyugodtnak kell maradnia, és úgy venni az dolgokat, ahogy jönnek. Lehet vele beszélni, de fontos, hogy hideg fejjel tekintsen előre a fejlődését illetően. Még nem érte el a csúcsteljesítményét, és békességgel, nyugodtsággal és türelemmel még tud fejlődni. Minden más ezeken kívül megzavarhatja, a legfontosabb számára pedig a nyugalom, csak ez számít.”

A füttyszó

„A közönség fizet, eljönnek a meccsre, és ha nem elégedettek, akkor kifejezhetik az érzéseiket, és elmondhatják, amit gondolnak. És, hogy mit gondolok akkor, amikor meghallom a füttyszót? Nem szeretem, mivel mi mindig megpróbálunk beleadni mindent. És az emberek ezt tudják, de időről időre van olyan, amikor a dolgok nem alakulnak jól. Ilyen a futball, és ilyen mindig meg fog történni.”

Theo Hernandez

„Elégedettek vagyunk vele. Ezen a héten lesz két hónapja, hogy együtt dolgozunk, és készen áll a játékra. Nem tudom, hogy erre holnap fog-e sor kerülni vagy máskor. De a játékos nagyon nagyon jól dolgozik az edzéseken, és készen áll. 23 játékosunk van, és döntetnünk kell, hogy ki játszik. 20 nap alatt hét mérkőzésünk lesz, ezért odafigyelve kell kiválasztanunk őket.”

A Barcelona esetleg távozása a ligából

„Nem látom a spanyol bajnokságot a Barcelona nélkül. Mint foci és sportszerető, számomra a Barcelona mindig is a spanyol bajnokság része.”

Ronaldo formája a visszatérése után

„Nagyon izgatott a szerda miatt. Belefáradt abba, hogy nem játszhat velünk. Portugáliával nagyon jól szerepelt, szerdán pedig játékra készen lesz. Nagyon boldog, és így mi is, hogy visszatérhet.”

Barcelona függetlenedése és távozása a bajnokságból

„Nem szeretném, ha belevonnának engem ebbe. Vannak olyanok, akik szeretnék ezt, mások nem. De egy dolgot tudok, nem akarom, hogy a Barcelona távozzon a bajnokságból.”

Füttyszó Bale ellen

„Senki nem szereti, ha kifütyülik, de én nem látom olyan rossznak, mint ahogyan az emberek mondják. Nagyon fontos játékosa a keretnek. Mindig lesz füttyszó, ez elkerülhetetlen, ha nem szerezzük meg a három pontot.”

Az átigazolási piac zárása a szezon megkezdéséig

„A legtöbb ember szeretné, ha lezárulna még a bajnokság kezdete előtt. Én nem szeretek már a csapaton változtatni a szezon során.”

Más csapatok rosszabbá tétele

„Jó csapatunk, jó kerettel, és nagyon elégedett vagyok velük. Tisztában vagyunk vele, hogy ez nagyon megnehezíti az ellenfelek dolgát, de mindenki nyerni akar, és én elégedett vagyok a csapatommal.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend