Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-09-18 09:08 Realista24 realmadrid.com
Bale: „Örülök a gólomnak, de a három pont a legfontosabb” Nyilatkozatok

A Real Madrid két gólos győzelmet aratott a Real Sociedad vendégeként, azonban a viszonylag sima győzelemhez elengedhetetlen volt Gareth Bale, lélektanilag nagyon fontos harmadik gólja, amellyel gyakorlatilag eldöntötte a mérkőzést. A meccs után az újságírók természetesen őt is megkérdezték az érzéseivel kapcsolatban.

„Nagyszerű dolog, hogy mindig betalálok az Anoetában, de a legfontosabb az, hogy megszereztük a három pontot, hogy újra a helyes úton vagyunk, és a győzelmek útjára léptünk újra. A gól, amit rúgtam, nagyszerű volt, de de tudok másképpen is játszani” – reagált a walesi arra a kérdésre, hogy ez a fajta stílus jellemzi-e legjobban a játékát.

„A fütty normális, a foci része. Továbbra is keményen dolgozok, ez az amit tenni tudok, nem tudom másképpen kontrollálni ezeket a dolgokat, csak a saját teljesítményemet. Vannak jobb és rosszabb időszakok egy focista karrierjében” – zárta rövidre a nyilatkozatát Bale, aki mellett Mayoral is válaszolt néhány újságírói kérdésre.

„Nagyon boldog vagyok, nagyszerű mérkőzésünk volt. Tudtuk, hogy nehéz lesz, és olyan eredményt értünk el, amilyet szerettünk volna. Muszáj volt nyernünk, mert a két döntetlen miatt hátracsúsztunk a tabellán, és ezért ez a győzelem nagyon fontos volt.”

„Elégedettek vagyunk, minden mérkőzés egy döntő, különösen ezen a pályán. Nem sok csapat képes begyűjteni itt a három pontot. Újra rá kellett találnunk az győzelem útjára a bajnokságban, és meg is tettük. Így kell a továbbiakban is folytatnunk, fókuszálni kell és keményen dolgozni, mert így jönnek az eredmények. Most már a Betis elleni mérkőzésre koncentrálunk.”

„Hétről-hétre az ilyen lehetőségek miatt dolgozok keményen, mint a mai kezdőtagság. Számomra ez nagyon sokat jelent, és keményen dolgozok továbbra is, hogy még több lehetőséget kapjak. Nagyon sok a támadó a csapatban, és boldog vagyok, hogy én lehet az egyik. Ha az edző úgy dönt, hogy én kezdek, akkor az azért van, mert úgy gondolja, hogy készen állok. Hálás vagyok a bizalomért, amit irántam mutat.”

A két gólt összehozó támadó után, a Királyi Gárda védelmének oszlopos tagja, Dani Carvajal nyilatkozott.

„Egy mai botlás azt jelentette volna, hogy hat vagy hét ponttal maradtunk volna le a riválisainktól. Nagyon fontos mérkőzés volt számunkra, egyben egy nagy idegenbeli teszt, sok kulcsjátékos nélkül. A csapat pedig átment a teszten. Boldog vagyok Mayoral és Bale miatt, nagyon jól teljesítettek, mind a ketten nagyszerű meccset hoztak, mindenben, amit csináltak, jók voltak, és hozzásegítették a csapatot a győzelemhez. Nagyon jó csapatunk van, és Borjában megvan a képesség, hogy beilleszkedjen a góljaival, ahogy ezt ma is tette.”

„A szerződéshosszabbításom csodálatos dolog, nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen fantasztikus klubbal, amely a világot jelenti nekem,  hosszabbíthattam. Remélem, hogy továbbra is segíteni tudom a csapatot, és itt lehetek örökre.”

Végezetül Keylor Navas állt a sajtó képviselőinek rendelkezésére.

„Nagyon örülünk az eredménynek, fontos három pontot szereztünk. Nagyon erősen kezdtünk, és remek munkát végeztünk. A csapat nagyszerű hozzáállást mutatott.”

„Bale kivételes játékos, és mindig segít nekünk. Az emberek véleményével ellentétben, mindig keményen dolgozik, és ma meg is lett az eredménye. Senki nem szereti hallani, ha negatívan beszélnek róla, de ő profi, és magabiztos a képességeit illetően, és tudja, hogy a csapat mögötte áll. Ma megmutatta a kvalitásait.”

„Boldog vagyok, a világ legjobbjaival játszhatok együtt, ez hihetetlen. Olyan csapat vagyunk, amelyik mindig belead mindent, és a dolgok néha jól mennek, néha pedig nem annyira. De egy hajóban evezünk, és ez csodálatos, nagyszerű dolog, hogy részese lehetek ennek.”

„Mayoral keményen dolgozott, és várt a lehetőségre. Még fiatal srác, aki alig várja, hogy pályára lépjen, ez pedig pozitív a csapat szempontjából. Örülünk, mert segíteni tudott ma nekünk.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend