Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-11-06 00:51 e.gergo realmadrid.com
Marcelo: „Még sok évig szeretnék itt maradni ebben a csapatban” Érdekességek, statisztikákNyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Las Palmas elleni győzelem volt Marcelo háromszázadik győzelme a Real Madrid színeiben, a brazil hátvéd röviden a mérkőzésről és játékostársairól is nyilatkozott este.

A Real Madrid brazil hátvédjének jubileumi volt az esti Las Palmas elleni összecsapás, ugyanis ez volt a háromszázadik győzelme a Real Madrid színeiben. Marcelo győzelmei a különböző sorozatok között a következők szerint oszlanak meg: spanyol bajnokság (218), Bajnokok Ligája (54), Copa del Rey (18), FIFA Klubvilágbajnokság (4), Európai Szuperkupa (3) és Spanyol Szuperkupa (3).

Érdekesség, hogy ez volt Marcelo háromszázadik mérkőzése is egyben, ami a spanyol bajnokságot illeti. Ezek közül 218-at megnyert a csapat, Marcelo pedig huszonkét góllal vette ki a részét a kollektív teljesítményből. A legtöbbször egy szezon során a 2009/2010-es szezonban szerepelt a bajnokságban, szám szerint harmincöt fordulóban. Idén nyolc bajnoki meccsnél jár, mérlege eddig négy győzelem, és egy gól.

Marcelo mérkőzés utáni nyilatkozata ” Nagyon boldog vagyok. Igazán büszkévé tesz, hogy a Real Madrid történelmének részese lehetek, és még sok évig szeretnék itt maradni ebben a csapatban. Ma jól játszottunk. A meccs elején kicsit határozatlanabbak voltunk, de utána sikerült jó teljesítményt nyújtanunk. Sok dologban kell még fejlődnünk. Ez csak egy meccs volt, de megnyertük, és ez egy fontos győzelem számunkra a válogatott szünet előtt. Akik kibeszélnek minket, úgy fest nem sokat tudnak a fociról. Minket nem érdekel az ilyesmi, csak az, ahogyan játszunk. Apránként közeledünk ahhoz, ahova el akarunk jutni”.

Benzema és Cristiano teljesítménye: „Keményen dolgoztak a csapatért, és a csapat nyert. Szerintem jók voltak. Idegesíti őket, hogy nem tudták gólokkal segíteni a csapatot, de a fontos dolog az volt, hogy nyerni tudtunk. Ebben a stadionban mindenkit kifütyültek már. Ha füttyszót kapsz a közönségtől, az azt jelenti, hogy valamiben javulnod kell. Nehéz az ilyen helyzet, de keményen kell edzened, és teljesítened kell a pályán, ahogyan azt Benzema is teszi. A kifütyülés a labdarúgás része, ha minden tökéletes lenne, akkor nem is lehetne élvezhető ez a sport”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend