Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-08-05 12:24 e.gergo realmadrid.com
Asensio: „Tetszik nekünk a játékstílus, amit Lopetegui képvisel” Barátságos mérkőzésekNyilatkozatok

A Juventus elleni barátságos összecsapás után Federico Valverde, Lucas Vázquez és Marco Asensio is nyilatkoztak a vezetőedző Lopetegui-n kívül, a játékosok szavait alább olvashatjátok.

Marco Asensio A Juventus elleni mérkőzés után Marco Asensio is nyilatkozott, aki egyébként bezsebelte a meccs legjobb játékosának járó elismerést is: „Ez egy előszezon meccs volt, ami a felkészülésről szól. Szerintem a második félidőben jobban éreztük a meccset és jobbak voltunk, de általánosságban is jó meccset játszottunk, és ez segít abban, hogy folytassuk a felkészülést.”

„Lopetegui átadja nekünk az elképzeléseit, mi pedig jól fogadjuk ezeket. Tetszik nekünk a játékstílus, amit Lopetegui képvisel, és bár van még hova fejlődnünk, de jól alakul a felkészülés az Atlético elleni Szuperkupa-döntő előtt, amikor a szezon első trófeájáért fogunk játszani.”

Lucas Vázquez „Szerintem a csapat jól teljesít. Jól alakul a munka az edzésekkel töltött elmúlt hetekben, a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk a tréningeken, és ez az ilyen meccseken vissza is köszön. Mi vagyunk a Real Madrid, és minden játékosunk nagyon jól teljesít, megmutatják, hogy milyen fontosak. Szerintem ez pozitív mindenki számára. Valami hatalmas dolog a csapatkapitányi karszalagot viselni, még ha csak néhány pillanat erejéig is a második félidőben, büszkeséggel tölt el, nagyon boldog vagyok.”

„Ma egy remek stadionban játszottunk, és végig éreztük a szurkolók támogatását. Nem gondolom, hogy Modric távozni fog a csapattól. Ő fog majd erről dönteni, de boldog a Real Madridban. Az elnök elmondta, hogy Luka nem eladó, szóval nyugodtnak kell maradnunk.”

Federico Valverde „Jó dolog nyerni. A csapat fejlődött, ahogyan haladt előre a meccs. Továbbra is gyűjtenünk kell az erőt, és fel kell készülnünk arra, ami vár ránk. Ez a legfontosabb minden játékos számára. A csapat nagyon jól teljesít, és nagyon lelkes. Személy szerint élvezem ezt a pillanatot, az edzéseket és azt az időt, amit a hotelben tölthetek ilyen sztárjátékosok társaságában. Ki tudja, mit hoz majd a jövő?!”

„Két meccsen vagyunk túl, de fejlődnünk kell, és ki kell javítanunk azokat a dolgokat, amikre az edző kér bennünket. Sok van még hátra, és minden meccs segít nekünk abban, hogy finomhangolásokat végezhessünk, javíthassunk a hibáinkon, és felkészítsük magunkat a fontos kihívásokra, amik előttünk állnak. Modric megmutatta a Real Madridban és a Világbajnokságon is, hogy egy igazi sztár, egy jó játékos. A példaképem Kroos, és most játszhattam mellette a pályán, erre mindig emlékezni fogok.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend