Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-09-20 00:55 e.gergo realmadrid.com
Mariano: „Hálás vagyok a szurkolók támogatásáért” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Mariano Díaz első hivatalos játékperceit töltötte a Real Madrid színeiben nyári „hazaigazolása” óta, az AS Roma ellen góllal hálálta meg a lehetőséget. A meccs után a csatár és a Real Madrid első gólját szerző Isco is nyilatkoztak:

Mariano „Nagyon örülök ennek a kezdésnek, győztünk és gólt is szereztem, az első gólom az érkezésem óta. Éreztem a Bernabéu közönségének támogatását és meleg fogadtatását, a meccs előtti bemelegítéskor és akkor is, amikor a pályára léptem a mérkőzésen. Nagyon hálás vagyok, amiért így fogadott engem a közönség. Alig vártam már, hogy pályára léphessek. Igyekszem, és keményen dolgozok minden nap azért, hogy megháláljam a szurkolóknak mindazt, amit tőlük kapok. Hatalmas felelősség a 7-es mezszámot viselni, mert legendások voltak azok a játékosok, akik ezt a számot viselték korábban. Továbbra is az a célom, hogy keményen dolgozzak. Egy csapat vagyunk, és a kereten belül csapattársak, nem pedig riválisok vagyunk. Mindenki gratulált nekem a lefújás után, és nagyon hálás vagyok. Szerintem igazán erősen kezdett a csapatunk a Bajnokok Ligájában, jól játszunk és igyekszünk a lehető legtovább jutni ebben a versenysorozatban”.

„Marcelo passza bebiztosította, hogy csodálatosan kezdjek ebben a csapatban, szeretném megköszönni a csapattársaimnak is ezt a meccset. Az edző csak azt kérte tőlem, hogy továbbra is úgy dolgozzak, mintha edzésen lennék: gyakoroljak nyomást az ellenfélre, ne veszítsem el a labdát, és segítsem a társaimat. A Real Madridnál mindannyiunknak nagy a felelőssége, és a Bajnokok Ligájában is lelkesen kell játszanunk. Személy szerint az a célom, hogy segítsem a csapatot, egy BL-győzelem szép lenne. Mindig is szerettem volna visszatérni ide, szóval nagyon hálás vagyok ezért a lehetőségért. Spanyol válogatottság? Örülnék neki, ha kapnék behívót, remélem egyszer játszhatok ebben a válogatottban”.

9330206f-febf-4aa1-a758-ccfeb0fa941a_1000k

Isco „Nagy eredményt értünk el, és jól játszottunk, bár talán lőhettünk volna még több gólt is. Örülünk neki, hogy a lehető legjobban kezdtük meg az idei Bajnokok Ligája szezont. Jó meccsünk volt, de fejlődnünk kell még, jobban kell irányítanunk a mérkőzéseket amikor vezetünk. De még csak most kezdődött minden, van idő rá, hogy kijavítsuk a hibákat, és jó úton halad a csapat. Örülök a gólomnak, hogy segíthettem a csapatot, és hogy megszereztük a három pontot. Jól mennek nekem arról a helyről a szabadrúgások, ma Ramos átengedte nekem ezt a lehetőséget. Ami Modric-ot illeti, mindannyian tudjuk, hogy milyen is ő. Nagyszerű játékos, aki sokat nyújt a csapatnak minden meccsen. Létfontosságú játékos számunkra. Remélem ő kapja majd az Aranylabdát, mert megérdemli. Egyedülálló játékos, kulcsfontosságú nekünk is, és a válogatottjának is”.

c6e21bf2-6f95-4e25-817a-8ad02ba918d8_1000k

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend