Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-10-26 08:25 Realista24 as.com
Figo: „Péreznek le kell igazolni Hazardot” Nyilatkozatok

Az FC Barcelona és a Real Madrid korábbi sztárja, Luis Figo, aki most az UEFA nagykövete a DAZN-nak adott interjút, amely során beszélt Cristiano Ronaldo távozásáról és Eden Hazardról is.

Arra a kérdésre, hogy jövő nyáron Florentino Péreznek le kellene-e igazolnia Eden Hazardot, a válasza egyértelmű volt.

„Minden kétséget kizáróan. Ő egy nagyszerű játékos, az egyik legnagyobb jelenleg, és úgy gondolom, hogy ő is a Real Madridban akar játszani. És mindezek tetejében azon kevés játékosok közé tartozik, akiknek nem szól már hosszú időre a jelenlegi szerződése” – mondta Figo.

Hazard, akinek szerződése 2020 júniusáig szól a Chelsea-vel, számos alkalommal és számos fórumon világossá tette már, hogy az álma a Real Madridba igazolás, azonban október 11-én elmondta, hogy ez biztos, hogy nem a januári átigazolási szezonban fog megtörténni. A belga játékos régóta Pérez kívánságlistáján van, és a jövő nyári erősítések között is prioritást élvez. Hazard egyelőre nem hosszabbított, ez pedig azt jelenti, hogy a nyáron akár aprópénzért is leigazolható lesz, mint idén nyáron korábbi csapattársa, Courtois.

Figo ezt követően még beszélt Cristiano Ronaldo távozásáról is, aki szerint természetesen gyengült a Királyi Gárda a portugál eladásával.

„Ez egy átmeneti év lesz, és teljesen normálisak az ilyen eredmények, ha elveszíted a focitörténelem egyik legfontosabb játékosát, egy olyan játékost, aki garantálta a gólokat, és döntő tényező volt. A Madrid nagyon sokat nyert az elmúlt években, de a sportban nem tudsz mindig csak nyerni” – zárta gondolatait Figo.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend