Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-10-28 19:14 Realista24 marca.com
Casemiro: „A játékosok a hibásak” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Madrid megalázó, 5-1-es vereséget szenvedett az FC Barcelonával szemben. A blancók játékosai közül Casemiro volt az első bátor jelentkező, aki oda mert állni az újságírók elé.

„A mai eredmény tükrözi az eddig szezonunkat. Nem vagyunk jók, azért született ilyen eredmény, mert úgy játszottunk. Nem hibáztathatjuk az edzőt, ez a játékosokon múlt. Ez nem csak hozzáállás vagy taktika kérdése. Ez minden egyben. Mindenek felett a játékosoknak többet kell futni a pályán, több felelősséget vállalni és többet harcolni. Ez a klub a maximumot követeli, és ez az 5-1, az amit egész szezonban csináltunk eddig.”

„Nyugodtnak kell maradnunk és türelmesnek kell lennünk. Nem játszunk jól és mindig jobbak akarunk lenni, mert tudjuk, hogy nem vagyunk jók. Nem az edzőről kell beszélni, a játékosok a hibásak. Nem focizunk jól és keményebben kell dolgoznunk. Ez minden szezonban megtörténik. A 90 perc során csak egy kis ideig játszottunk jól. Talán a labda nem ment be, de az egész eddigi szezon során ilyenek voltunk. Nagyon rosszul játszunk, mindenki, és fel kell állnunk ebből.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend