Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-12-07 09:03 Realista24 realmadrid.com
Solari: „Elégedett vagyok Iscóval és Asensióval” NyilatkozatokSpanyol Kupa

A Real Madrid könnyed győzelmet aratott a Melilla ellen a Santiago Bernabéuban, a kilátogató közönség is elégedett lehetett, hiszen a hazaiak hat gólt is rúgtak és csak egyet kaptak. A meccs után Santiago Solari, a blancók mestere is értékelte a látottakat.

A meccsről

„A mai meccsen láthattuk, hogy mennyi és milyen minőségű és elkötelezettségű játékosunk van, akik mind remek teljesítményt nyújtottak. Egyáltalán nem számít, hogy az ellenfelünk milyen osztályban játszik. A B divízió élén vannak. 10 gólt lőni két meccsen nem könnyű, és elégedett vagyok mindenkivel, aki involválva volt ma, a veteránokkal és azokkal is, akik ma debütáltak, név szerint Fidalgo és Fran García. Ez hihetetlen elégedettséggel tölt el, akárcsak Javi Sanchez gólja, ami egészen biztosan olyan, amire mindig emlékezni fog.”

Posztok

„Vinicius a bal oldalon játszott, és ehhez igazodtunk. Nincs problémám a rotálással, ha a játékosok rendben vannak és védekeznek. Szeretem, ha a játékosok szabadnak érzik magukat. Carvajal gyakrabban játszott a bal oldalon, Odriozola kevesebbet, mert fiatalabb. Örülünk, hogy újra játszani tudott és amiért úgy tűnt, hogy minden rendben vele. Elégedett vagyok Iscóval, a két góljáért, és sajnálatos, hogy a harmadiknak útját állta a kapus. Keményen edzünk, ezért mindenki a legjobb formájában van és fókuszált. Elégedett vagyok vele és Asensióval is, aki szintén két gólt szerzett, és majdnem sikerült neki a harmadik is.”

Asensio és Vinicius

„Mindenki úgy gondolja, hogy kezdenie kell, különben nem lenne itt. 11 játékosra van szükségünk, és a munkám része, hogy kiválasszam azokat, akik játszanak. Navastól Marianóig meg vagyok elégedve minden játékosommal, és sajnos nem jó, hogy Mariano sérülést szedett össze.”

Klub-világbajnokság

„Nincs itt az ideje, hogy erre gondoljunk. Még azt sem tudjuk biztosan, hogy kik lesznek ott. A Libertadores kupa döntője Madridban lesz vasárnap. Mi pedig csak a következő mérkőzésre gondolunk, szóval még messze vagyunk, hiszen még sok meccs lesz előtte. Összesen három, kettő a bajnokságban, egy pedig a Bajnokok Ligájában, majd utána lesz időnk a Klub-világbajnokságra gondolni. Az egy olyan sorozat, amiért odavagyok, szerintem ragyogó.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend