Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-12-07 10:13 e.gergo realmadrid.com
December 13-án sorsolják a Copa del Rey nyolcaddöntőjének párosításait Spanyol Kupa

A Real Madrid a Melilla ellen elsöprő, 10-1-es összesítéssel jutott tovább a Copa del Rey nyolcaddöntőjébe, aminek párosításait jövő hét csütörtökön sorsolják majd ki.

A Copa del Rey nyolcaddöntőjének sorsolása december 13-án, csütörtökön délután 16:00-kor kerül megrendezésre Madridban. Amit a sorsolásról dióhéjban tudni érdemes, az az, hogy bármelyik csapat játszhat bármelyik csapat ellen, nincsenek kalapok vagy kiemelések. Fontos információ továbbá, hogy az a csapat kezdheti hazai pályán a kétmeccses nyolcaddöntőt, amelyiket a párosításból előbb húztak ki, a visszavágót pedig idegenben játssza majd ez a csapat – számol be a Real Madrid hivatalos weboldala, a realmadrid.com.

A Real Madrid lehetséges ellenfelei a következő csapatok lesznek a jövő hét csütörtöki sorsoláson: Getafe, Valencia, Leganés, Espanyol, Atlético de Madrid, Girona, Sevilla, Villarreal, Real Sociedad, Barcelona, Valladolid, Levante, Sporting, Betis és Athletic BIlbao. A Copa del Rey nyolcaddöntőjének első mérkőzését január második hetében játsszák majd a csapatok, míg a visszavágóra ezután egy héttel kerül majd sor.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend