Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-12-24 07:52 Tromposch Ádám as.com
„Látom magam előtt Mbappét Madridban, jobb lesz, mint Ronaldo” Nyilatkozatok

A Monaco korábbi technikai igazgatója, Luis Campos szerint Mbappé számára a Real Madrid a megfelelő klub, a szakember pedig még abban is bízik, hogy a francia játékos jobb lehet C. Ronaldónál.

Campos akkor volt a Monaco alkalmazásában, amikor még Kylian Mbappé is ott rúgta a gólokat, ezért sokszor látta játszani a támadót, illetve jól ismeri őt.

„Kylian azt a futballstílust képviseli, amit mindannyian szeretünk látni, az pedig természetes, hogy látom magam előtt őt Real Madrid mezben, hiszen az a klub tökéletesen illik az ő tudásához. Minden remek játékos oda akar igazolni egyszer” – kezdte Campos, aki most a Lille sportigazgatójaként keresi a kenyerét.

„A jövőre nézve azt gondolom, hogy egyszer ott fogok ülni a Santiago Bernabéuban, és élvezem azt a show-t, amit Mbappé nyújt majd a közönségnek. Már most sokkal nagyobb hatása van a játékra, mint Neymarnak, és nézve azt, hogy mennyire fiatal, sokkal jobb lesz, mint Cristiano Ronaldo. Látom, hogy Aranylabdákat nyer majd.”

A befolyásos szakember korábban Mourinhónak is segített játékosokat találni a piacon, és a Manchester United-től való távozása után sokat beszélgetett a portugál edzővel.

„Nagyon csalódott voltam a történtek után” – mondta Campos. „Remek projekten dolgozott Angliában. Szerintem ideális edző a Real Madrid számára. Talán egyszer visszatér, mert remek szakember.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend