Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-02-17 21:34 e.gergo realmadrid.com
Odriozola: „A Real Madridot nem lehet leírni, folytatjuk a harcot” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Álvaro Odriozola nyilatkozata a Girona elleni vereség után:

„Nehéz pillanat ez nekünk. Le voltunk terhelve az utóbbi időszakban, de jól tudtuk kezelni, ez most csak egy pillanatnyi kihagyás. Megnyerhettük volna a meccset, de végül nem sikerült. Ki kell értékelnünk a történteket, és egységesnek kell lennünk. Sok dolog van előttünk még, és a Real Madridot soha nem lehet leírni. Folytatjuk a harcot”.

„Nem hozhatunk fel semmilyen kifogást egy ilyen helyzetben. A Girona megérdemelte a győzelmet. Az első félidőben jók voltunk, voltak helyzeteink, de nem használtuk ki őket, az ellenfelünk pedig játszotta a saját fociját. A Real Madrid játékosaiként mi mindig beleadunk mindent, ami tőlünk telik. Nehéz nap ez a csapatnak és a szurkolóknak, de soha nem adjuk fel”.

„Nincsenek kifogások, a versenynaptárunk olyan, amilyen. Ott vagyunk még mindhárom versenysorozatban. A bajnokság kemény dió, de az elmúlt években is dolgoztunk le hátrányt. harcolni fogunk a végsőkig”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend