Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-03-22 11:56 ___Samy___ marca.com
Ceballos: „Zidane ígérete megnyugtatott” Nyilatkozatok

A Real Madrid középpályása, Dani Ceballos nagyon izgatott, hogy egy második esélyt kapott Zinedine Zidane-tól, akit nagyon szeretne lenyűgözni.

Ceballos az első Zidane érában szinte alig kapott lehetőséget, azonban ő hisz abban, hogy ezúttal másképp alakul a helyzet.

„Zidane visszatérése lehet az egyetlen pozitívum ebben a gyenge idényünkben”, mondta a középpályás a Cadena SER ‘El Larguero’ című műsorában.

„Mindig nagyon őszinte volt velem, tekintettel a csapatban betöltött szerepemre. Mindannyian tudjuk a jelenlétének a fontosságát.”

„Nemrég beszélt velem, és elmondta, hogy figyelemmel követte a meccseimet. Azt kérte tőlem, hogy ugyanilyen szinten játsszak továbbra is. Azt mondta, hogy ugyanannyi játékidőt fog nekem adni, mint a csapattársaimnak, és ez megnyugtatott.”

„Nem hiszem, hogy látták már a legjobb Ceballost a Real Madridnál. Az az álmom, hogy itt legyek sikeres, és ez olyasvalami, amit nem vehet el tőlem senki.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend