Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-05-12 23:38 e.gergo realmadrid.com
Brahim: Szép volt a gólom, de nem ért semmit NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Sociedad elleni mérkőzés első, illetve a Real Madrid egyetlen gólját szerző Brahim Díaz, és Casemiro is nyilatkozott a lefújás után.

Brahim Díaz

„Szép gólt lőttem, de nem érte meg, mert a végeredmény nem volt jó. Nagyon jól játszottunk, különösen a meccs elején, de nehéz egy ilyen stadionban emberhátrányban játszani egy olyan csapat ellen, akik Európa Ligás helyezésért harcolnak. Nem dobtuk be a törölközőt, és a meccs lefújásáig küzdöttünk”.

Az utolsó idei meccsről a Betis ellen
„A győzelemért fogunk dolgozni, szeretnénk jól befejezni ezt az idényt, mielőtt a következő szezonra gondolunk. Meg akarjuk nyerni az utolsó hazai meccsünket, a saját szurkolóink előtt”.

Casemiro

„Egy nehéz ellenféllel szemben voltunk a pályán, akik jó focit játszanak, és ez a stadion egy kemény helyszín a vendég csapatok számára. Jól kezdtük a meccset, azt tettük, amit az edző kért tőlünk a mérkőzés előtt. Gólt lőttünk, de tudjuk, hogy nehéz a feladat, ha emberhátrányba kerülsz. A lefújásig megtettünk mindent, ami tőlünk telik, de ma szenvedtünk. van még hátra egy hazai meccsünk, és megpróbáljuk megszerezni a három pontot a Betis ellen”.

„Nehéz emberhátrányban játszani. Tizenegy emberrel is nehéz volt, de idegenben emberhátrányban játszani még rosszabb. Folytatnunk kell a munkát és harcolnunk kell. Le kell játszanunk az utolsó meccsünket, és szükségünk van a győzelemre. Minden meccset meg akarunk nyerni”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend