Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-05-21 18:12 e.gergo realmadrid.com
Kroos: „Remélem még sok közös sikerünk lesz a szurkolókkal” Nyilatkozatok

Toni Kroos a szerződéshosszabbítása után a Real Madrid TV-nek is interjút adott.

A szerződéshosszabbításról
„Boldog vagyok, remélem még sok éven át itt lehetek, és sok mindent elérhetek még ezzel a csapattal. Igazi akarattal és motivációval fogjuk kezdeni a következő szezont, hogy jobb munkát végezzünk, mint idén. A szerződéshosszabbítás remek érzés, még sok évig itt akarok lenni a Real Madridban, és reménykedek, hogy sok sikerünk lesz még együtt a csapattal. Nagyon különleges nap ez számomra”.

Milyen érzés egy ilyen legendás klub játékosának lenni?
„Öt éve vagyok már itt, és mind játékosként, mind pedig a magánéletben nagyon boldog vagyok. Szeretném ha megváltozna az a dinamika, amit az előző szezonban mutattunk, és szeretnék sikeresebb lenni. Tudjuk, hogy ez hogyan működik, az elmúlt évek során megmutattuk, és biztos vagyok benne, hogy ismét képesek leszünk rá”.

A bemutatásodkor 2014-ben Florentino Pérez elnök azt mondta, hogy itt semmi nem lehetetlen. Eltelt öt év, mit gondolsz, mi az, ami a Real Madridot ilyen különlegessé teszi?
„Korábban azt hittem, hogy lehetetlen dolog zsinórban háromszor megnyerni a Bajnokok Ligáját, de megmutattok, hogy meg lehet csinálni. Amit az elnök 2014-ben mondott, igaz volt. Mi pedig még több sikerért dolgozunk, megvan bennünk a motiváció egy ilyen szezon után, mint amilyen a mostani volt. Minden sorozatban versenyezni fogunk jövőre”.

Tizenkét trófeát nyertél a csapattal, beleértve három Bajnokok Ligáját Zidane irányításával. Mi Zidane titka edzőként?
„Zidane játékosként is nagyszerű volt, és edzőként sokat segít nekünk, mert maga is megtapasztalta a dolgokat a pályán. Megérti az öltözőt, jó elképzelései vannak arról, hogy hogyan kellene játszanunk, ez tetszik benne. Sokat nyertünk korábban, és remélem hogy vissza tudunk térni erre az útra.”.

Mit várhatunk a csapattól a következő szezonban?
„Pihennünk kell, testileg és lelkileg egyaránt, hogy az új szezont sikeréhesen és motiváltan kezdhessük majd. Jobbak akarunk lenni”.

Mit üzensz a csapat szurkolóinak?
„Sziasztok! Nagyon boldog vagyok, hogy még sok évet együtt tudunk tölteni. Remélem sok sikert élvezhetünk majd közösen a következő néhány évben. Sokat fogunk fejlődni, nagyon boldog vagyok és minden szurkolót üdvözlök”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend