Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-05-23 13:45 e.gergo marca.com
Vinicius: „Számomra ez az év nagyszerű volt” Nyilatkozatok

Vinicius Jr. első vakációját tölti a Real Madrid játékosaként, a brazil titán Japánba utazott, ahol az újságírók rendelkezésére is állt egy gyors interjú erejéig:

Tokióról
„Imádom. Most vagyok először ebben a városban, és remélem, hogy jövőre az Olimpia alkalmával visszajöhetek majd a válogatottal, sokat jár a fejemben az az esemény”.

Saját szezonjáról
„Találkoztam Real Madrid szurkolókkal itt Japánban is, és látom hogy szeretnek engem, örülök neki hogy tetszett a szurkolóknak az elvégzett munkám, igazán bátorító hatással van rám”.

A csapat szezonjáról
„Nagy kár, hogy nem voltunk jók egyik versenysorozatban sem, de ez a csapat megnyert zsinórban három Bajnokok Ligáját, és sajnos egy ilyen szezon benne lehetett a pakliban. Mindannyian reméljük, hogy a következő szezonban jobban alakulnak majd a dolgok, és újra nyerni fogunk. Pihennünk kell, én pedig készen állok rá, hogy a következő szezonban újrakezdjük a munkát”.

Számított a nagy lehetőségre
„Számomra ez az év nagyszerű volt. A Castillában kezdtem, de tudtam, hogy előbb vagy utóbb mi fog történni. Fel is kerültem a nagy csapatba, elkezdtem velük játszani és nagyon sokat tanultam ez idő alatt”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend