Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-05-24 20:36 Tromposch Ádám as.com
Odegaardnak az állandó játéklehetőség a fontos, ezt pedig Madridban aligha kaphatja meg Átigazolási hírekNyilatkozatok

Az ebben az idényben a Vitesse-ben kitűnően futballozó Odegaard továbbra is olyan csapatban szeretne játszani, ahol állandó játéklehetőséget kap, és persze szeretne még tovább fejlődni, ehhez pedig jól jöhet az Ajax érdeklődése a Real Madrid játékosa iránt.

A következő hetekben eldől a fiatal norvég válogatott sorsa. Ebben az idényben nagyon sokat lépett előre, rengeteg lehetőséget kapott, amit rendre meg is hálált. A 20 éves játékos továbbra is azzal számol, hogy lesz ideje fejlődni, lesz ideje bizonyítani, az Ajax pedig sajtóhírek szerint szeretné megszerezni a középpályást, ami kiváló lehetőség lehet számára.

Először is a Real Madriddal kell megegyeznie a sorsáról, de úgy tűnik, hogy mindkét félnek az lenne a legjobb, ha továbbra is kölcsönben futballozna, vagy éppen a szerződésébe be lenne építve egy visszavásárlási opció.

„A Real Madrid gyakran ad el úgy játékost, hogy van egy visszavásárlási záradék a szerződésben” – mondta a norvég egy holland újságnak pénteken. „Ez lehet a megoldás. Persze egy újabb kölcsön is jó lehet, de minden a Real Madridtól és a többi klub érdeklődésétől függ.”

Odegaard számára egyértelműen a játékpercek jelentik a prioritást: „Továbbra is az a legjobb nekem, ha a legmagasabb szinten tudok bizonyítani. Ez a szezon jól alakult, és szeretnék szintet lépni a karrieremben, mert még jobb akarok lenni.”

Az Ajax jó lehetőségnek tűnik, nem csak azért, mert sok játékosát elveszíti a klub, de a játékstílus is feküdhet a Real Madrid kölcsönjátékosának.

„Nem tudom, hogy valóban érdeklődnek-e, jelenleg nem erre koncentrálok. Az ügynököm majd mindenről informál engem a szezon után. Tudnunk kell, hogy mit akar a Real Madrid, aztán kell meghozni a legjobb döntést mindenki számára.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend